Logistiek

Met duurzame logistiek blijft de Regio Stedendriehoek op een schone manier bereikbaar. We helpen je graag met adviezen en tips om je goederen zo slim en schoon mogelijk te vervoeren.

Logistiek Netwerk Regio Stedendriehoek

Het Logistiek Netwerk bestaat uit organisaties uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Deelnemende bedrijven hebben logistieke activiteiten of richten zich daarop. Neem contact op met Soufiane Benslimane om deel te nemen.

 

Onze Logistiek Makelaar Soufiane Benslimane staat met adviezen voor je klaar om jouw logistieke processen slim en schoon te maken.   ↓

Neem contact op

 • Soufiane Benslimane

  Logistiek Makelaar

  06 11 76 30 39
 • Zero emissie in binnensteden Deventer en Apeldoorn vanaf 2025

  In Apeldoorn en Deventer worden in 2025 zogenoemde zero emissiezones worden ingevoerd voor vrachtwagens en bestelauto’s. Dat betekent dat fossiele voertuigen voor vrachtvervoer (benzine en diesel) deze zone niet meer binnen mogen rijden. Wat betekent dit voor jou?

  Lees meer

  Slim en schoon goederenvervoer

  Met duurzaam goederenvervoer houden we de regio bereikbaar en verminderen de uitstoot van CO2 en andere emissies. Onder de noemer ‘Op weg naar groen’ stimuleren we bedrijven om goederen zo slim en schoon mogelijk te vervoeren.

  Lees meer

  Werkgevers uit de regio aan het woord

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.