Belangrijke thema’s voor jouw bedrijf

Of het nu gaat om fiets, logistiek of wetten en regels. Als bedrijf wil je op het gebied van deze thema’s op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en daarop inspelen. Daar zijn zowel jouw klanten als medewerkers bij gebaat.

Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit

Alle informatie op een rij.

Mobiliteitsscan uitgelegd door Arjan Keijzer

Met de mobiliteitsscan breng je alle reisbewegingen van je medewerkers in kaart. Daarna draai je aan verschillende knoppen en zie je direct het effect van nieuw reisgedrag. Heb je minder parkeerplekken nodig omdat het openbaar vervoer voor meer medewerkers interessant wordt? Bespaar je meer CO2 als je medewerkers die binnen 10 km wonen laat fietsen? Wat winnen ze aan vitaliteit? Kun je toe met minder leaseauto’s? Wat voor een effect heeft thuiswerken? Alles in één overzichtelijk online dashboard.

Behaal meerdere doelen met een goed mobiliteitsbeleid

Slim werken en bewust én anders reizen maakt organisaties beter bereikbaar en aantrekkelijker als werkgever. Bovendien worden  werknemers worden productiever.  

Zo maak je fietsen aantrekkelijk

Collega’s die fietsen zijn fitter en minder vaak ziek dan hun collega’s die veel autorijden. Hun CO2-uitstoot is nagenoeg nul en fietsen is goedkoop voor jou als werkgever. Een fietser kost je jaarlijks gemiddeld zo’n € 550. Het openbaarvervoer is zes keer duurder en een leaserijder kost maar liefst 32 (!) keer meer. Tel uit je winst!

Onze ambassadeurs aan het woord

Werkgevers

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.