Smart Mobility

Verduurzamen van personenauto’s

 

Het milieu is een steeds groter thema als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door je mobiliteit te verduurzamen kun je fors besparen op de CO2-uitstoot van je bedrijf. Dat is winst voor onze regio én voor je bedrijf.

 

Aan de slag met elektrisch vervoer in je bedrijf

Wil je bijdragen aan het milieu? Laten zien dat je je bewust bent van het belang van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Of wil je kosten besparen, gebruik maken van gunstige regelingen en klaar zijn voor de toekomst? Elektrisch rijden brengt het je allemaal tegelijk.

 

Hier moet je aan denken om op tijd klaar te zijn voor 2030

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Een toekomst zonder CO2-uitstoot. Dat is zeker. Steeds meer bedrijven stappen over naar een elektrisch wagenpark. En dat gaat over meer dan alleen een laadpaal gebruiken. Waar moet je allemaal aan denken bij investeringen in elektrisch rijden? Hoe regel je zo’n overstap en wat doen andere ondernemers in de regio?

 

De voors en tegens van elektrisch rijden kennen we inmiddels. Ondertussen komt de deadline van de klimaatdoelen voor 2030 steeds dichterbij. Ambitieus? Jazeker. Er wordt hard gewerkt aan de laadinfrastructuur in ons land, er komen steeds meer elektrische auto’s en auto’s op waterstof op de markt.

Lees op de site van Zo Werkt Het meer over dit onderwerp.

Neem contact op

 • Arjan Keijzer

  Mobiliteitsregisseur

  06 24 12 88 80
 • Waar zijn collega-werkgevers mee bezig?

  Netwerk

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.