Soufiane Benslimane nieuwe logistiek makelaar voor Slim en Schoon Reizen

4 oktober 2023

Soufiane Benslimane is de nieuwe logistiek makelaar voor Slim en Schoon Reizen in de Regio Stedendriehoek. Soufiane volgt Freek Boele op. Soufiane helpt namens Slim en Schoon Reizen bedrijven te verduurzamen op het gebied van logistiek.

Soufiane adviseert logistieke bedrijven in de Regio op het gebied van efficiënter vervoer en schoner transport van goederen. De rijke ervaring en kennis van Soufiane in de logistieke sector helpt daarbij. Hij zegt daar zelf over: “Ik werk nauw samen met bedrijven om samen slimmer, schoner en sneller te opereren, met focus op efficiëntie, duurzaamheid en snelheid.”

Hij vervolgt: “Mijn streven is om veelbelovende projecten te ontdekken en te implementeren, met als doel om bedrijven te helpen hun kosten te verlagen, servicekwaliteit te verbeteren en duurzaamheid te bevorderen.”

De webinars, bijeenkomsten en rondetafelgesprekken die Slim en Schoon Reizen organiseert om bedrijven uit de logistieke sector bij elkaar te brengen en om kennis te delen, worden voortgezet. Soufiane: “Bedrijven, overheid en onderwijs hebben de behoefte om elkaar op te zoeken en kennis te delen. Zo bundelen zij kennis en kracht om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en oplossingen te vinden voor uitdagingen zoals het aantrekken van personeel. Ik zie het als mijn rol om dit netwerk bij elkaar te brengen en uit te bouwen. Daarmee maken we de logistieke sector in de Regio Stedendriehoek klaar voor de toekomst.”