Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Logistiek

De logistiek van jouw organisatie efficiënter, betrouwbaarder en goedkoper? Het kan! Onze logistiek makelaar Freek Boele heeft al heel wat bedrijven hierover geadviseerd. Denk bijvoorbeeld aan:

- bundeling van vervoersstromen
- slimme stadsdistributie
- meer vervoer over water

Bijkomend voordeel: in onze regio zorgt slimme logistiek voor minder goederenvervoer over de weg, waardoor er minder vertraging ontstaat in de spits.

Ondernemer? Stap voordelig over naar duurzaam transport!

In de Cleantech Regio gaan we voor duurzame logistiek. Daarom organiseert Slim en Schoon Reizen opnieuw een aantal leuke logistieke acties. Ondernemers in de regio kunnen van 20 september tot 14 december 2018 meedoen aan onze vrachtfietsactie, vrachtfietskoerieractie of e-bestelbusactie. Zo kun je als ondernemer gratis een week lang een van onze duurzame vervoersoplossingen testen. Als dit goed bevalt, ontvang je een bijdrage in de kosten als je een van de vervoermiddelen aanschaft of leaset. Zo maken we samen het bezorgen van alle goederen in en rond de stad en regio slim en schoon.

Vrachtfiets voor FM Döner in Twello

Inwoners van Twello die zin hebben in een pizza of broodje döner kunnen hun maaltijd nu duurzaam laten thuisbezorgen. Horecazaak FM Döner heeft onlangs via de vrachtfietsactie van Cleantech Regio een vrachtfiets aangeschaft. Een slimme zet van ondernemer Zekai Koyuncu!

"Wat ons bindt is de liefde voor de fiets"

In de Cleantech Regio groeit in Deventer het aantal ondernemers dat kiest voor duurzame logistiek via Fietskoerier Deventer, vertelt Jolien Posthumus. 

Fietskoerier Deventer werkte met plezier mee met de vrachtfietsactie van Cleantech Regio. Ondernemers konden een elektrische vrachtfiets uitproberen en tot 1 juli subsidie aanvragen voor de aanschaf van een eigen vrachtfiets, of de overstap naar de fietskoerier. Fietskoerier Deventer hielp meerdere lokale ondernemers daarbij. Met succes.

Succesvoorbeelden

Veel organisaties in de regio hebben de voordelen ontdekt van distributie per fietskoerier. Lees hier meer over deze succesvoorbeelden op het gebied van logistiek.

Fietskoerier Deventer en Broodbode Deventer vloggen over de vrachtfietsactie

Joost Arends van Fietskoerier Deventer en Ivan Hrabinsky van Broodbode Deventer vloggen over de vrachtfietsactie: zij zijn enthousiast! Wil jij ook zo’n mooie elektrische vrachtfiets? Grijp nu nog je kans om er eentje te proberen!

De vrachtfietsactie van Cleantech Regio is inmiddels beëindigd.

Logistiek makelaar Freek Boele stelt zich voor

Slim goederenvervoer betekent ook betere dienstverlening in termen van efficiëntie, betrouwbaarheid en kosten. Onze logistiek makelaar Freek Boele adviseert organisaties in de Cleantech Regio hier graag over!