26 juni: webevent grip op duurzame mobiliteit

10 mei 2023

Op maandag 26 juni van 12:00 tot 13:00 organiseren we de derde editie van hét webevent GRIP op duurzame mobiliteit. Heb jij of heeft jouw organisatie ambities op het gebied van duurzame mobiliteit maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar goede voorbeelden? Of wil je gewoon meer informatie? 

 

Wat kan je verwachten?

Gastheer Cor Ottens ontvangt verschillende opinieleiders uit het vakgebied en gaat met ze in gesprek over diverse onderwerpen. Leander Witjes, projectleider slimme mobiliteit van de politie-eenheid Oost-Nederland is daarbij onze tafelheer. Welke onderwerpen komen allemaal aan bod? Aan de gesprekstafel schuiven aan:

Duurzame mobiliteit voor en binnen het MKB

Het bedrijf State of Footabll maakt merchandise voor voetbal clubs binnen heel Europa. Cathy Gruben, oprichter en directeur bij State of Football en Michael Schotman, manager bij State of Football schuiven aan om te vertellen hoe zij duurzaamheid en duurzame mobiliteit integreren binnen hun bedrijf. Marsha Oosterbaan, accountmanager duurzame mobiliteit MKB bij het ministerie van I&W schuift ook aan om te vertellen hoe de overheid MKB-ondernemers kan ondersteunen.

Het eerste prototype van de waterstof-truck

Roy van Verseveld, Operations Manager bij Vos Transport presenteert het prototype van de nieuwe waterstof-truck en hun ambitieuze stap naar waterstoflogistiek.

Van Binnenstad naar Stadspark

Marco Wenskowski, wethouder van de gemeente Apeldoorn en Tako de Jong, projectleider Zero-Emissie binnenstad bij de gemeente, vertellen meer over hoe zij omgaan met het Zero-Emissie beleid in de binnenstad en welke ambities zij op dat vlak hebben.

Gedragsverandering: hoe krijg je je medewerkers mee?

Joyce Croonen, oprichter van gedragsveranderingsbureau Duwtje vertelt je er meer over.

 

Voor wie is het webevent interessant?

Het webevent is interessant voor iedereen die veel met duurzame mobiliteit bezig is. Denk aan directeurs, HR-adviseurs, managers logistiek, beleidsmedewerkers van gemeenten en provincies, managers van bedrijventerreinen of wethouders met relevante portefeuilles. Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige editie!

 

 

Na het volgen van het webevent heb jij

  • Een stevige basiskennis over duurzame mobiliteit en hoe je het kunt implementeren binnen jouw organisatie;
  • Concrete tips en tools om te beginnen met duurzame mobiliteit voor jouw organisatie;
  • Inspiratie en goede voorbeelden van andere bedrijven.

Praktische info

  • Een webevent van 12:00 tot 13:00 in je lunchpauze. Zo kan jij rustig een broodje eten en ondertussen luisteren naar interessante tafelgesprekken.
  • Opinieleiders maken we bekend via ons LinkedIn-event. Zet jezelf op aanwezig en blijf op de hoogte!
  • Twee dagen voor het event ontvang je op je opgegeven e-mailadres een link om toegang te krijgen tot het web-event.
  • Je kunt tijdens het webevent vragen stellen in de chat. De gastheer bespreekt je vraag met de tafelgasten.
  • Het webevent is terug te kijken via de website.

 

 

Op de hoogte blijven van het logistiek netwerk?

Er komen meer evenementen aan. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer deze plaatsvinden en wat het thema is, neem dan contact op met Freek Boele, logistiek makelaar van de Regio Stedendriehoek.

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.