Bekijk het webevent van 13 maart ‘Grip op duurzame mobiliteit’ terug!

15 maart 2023

Maandag 13 maart vond de tweede editie van het webevent ‘GRIP op duurzame mobiliteit’ plaats, live uitgezonden vanuit de Gasfabriek in Deventer. Presentator Cor Ottens ging samen met tafelheer en burgermeester van Deventer Ron König in gesprek met diverse bedrijven die koploper zijn op het gebied van duurzame mobiliteit. Bedankt dat je erbij was! Heb je het webevent helaas moeten missen? Bekijk ‘m vooral hier terug!

Beginnen met duurzame mobiliteit?

Ben je na het bekijken van het webevent enthousiast en wil je graag advies waar te beginnen met duurzame mobiliteit? Mobiliteitsregisseur van de Cleantech Regio: Arjan Keijzer. Helpt organisaties graag verder met een eerste stap richting duurzame mobiliteit. Bijvoorbeeld door het in kaart brengen van kansen met de (gratis) mobiliteitsscan.

 

De mobiliteitsscan

Hoe slim en schoon reizen je medewerkers dagelijks van en naar het werk? Met de gratis mobiliteitsscan krijg je inzicht in het reisgedrag van je medewerkers. Zo zie je snel en overzichtelijk welke winsten er voor jouw bedrijf te behalen zijn!

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80
  • Meer nieuws

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.