Doe mee met de fossielvrije week: 31-10 t/m 4-11

26 oktober 2022

Fossielvrij(er) woon-werkverkeer is steeds belangrijker. Vanwege het milieu, de hoge kosten voor brandstof en energie of omdat je klanten vragen om een MVO-plan. Dit raakt jou als werkgever in de Cleantech Regio ook. Wil je weten welke duurzamere mobiliteitsopties er zijn voor jouw organisatie? Doe dan mee met de Fossielvrije Week van Zo Werkt Het. Meld je aan en ontvang gratis gerichte tips en een inspiratiegids om fossielvrij(er) te reizen.

 

Wat houdt de Fossielvrije Week in?

Tijdens de Fossielvrije Week van 31 oktober tot en met 4 november 2022 reizen zoveel mogelijk organisaties in Nederland fossielvrij(er). Daarmee streven ze samen naar minder CO2-uitstoot. Maar ook naar een gezondere leefomgeving, vitale medewerkers en een beter bereikbaar bedrijf. Dat kan op vele manieren: een extra dag thuiswerken, vaker fietsen, wandelend naar kantoor of een week de benzineauto inruilen voor het ov of elektrisch rijden. Alle beetjes samen maken een groot verschil. Ga met je team rond de tafel zitten en bedenk welke mogelijkheden er zijn om fossielvrij(er) te reizen!

 

Zo doe je mee

Meld jouw organisatie volledig kosteloos aan op zowerkthet.nl en zet direct de eerste stappen. Laat je inspireren door landelijke en regionale fossielvrije initiatieven. Als deelnemende organisatie krijg je een praktische inspiratiegids vol tips en met dé tien fossielvrije(re) maatregelen die je als werkgever kunt nemen. Daarnaast krijg je toegang tot de Fossielvrije Webinar op 31 oktober en een set gepersonaliseerde communicatietools om deze campagne onder de aandacht te brengen bij je medewerkers.

 

Over ‘Zo Werkt Het’

Zo Werkt Het is een campagne van provincie Gelderland en alle andere mobiliteitsregio’s in Nederland. Via provincie Gelderland zijn alle Gelderse regionale werkgeversaanpakken aangesloten op de campagne. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondersteunt de campagne en de regionale werkgeversaanpakken.

 

Adviesgesprek op maat

Wil je na deze ‘fossielvrije week’ in je eigen organisatie (verdere) stappen zetten in het fossielvrij(er) reizen onder jullie werknemers? Dan helpt onze ervaren mobiliteitsmakelaar Arjan Keijzer jouw bedrijf er graag bij.

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80
  • Meer nieuws

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.