Logistiek Live

Stap in de wereld van Logistiek

Zoek je een nieuwe carrièrekans of wil je gewoon ontdekken wat logistiek te bieden heeft? Dan is Logistiek Live hét event voor jou! Logistiek Live is de plek waar je de nieuwste trends, innovaties en (studie- en carrière)kansen in deze dynamische sector kunt ontdekken.

Voor iedereen iets te ontdekken

Logistiek Live op verwelkomt mensen van alle leeftijden. Of je nu een scholier bent die staat voor een belangrijke studiekeuze, een student die de logistieke wereld wil verkennen, een werkzoekende op zoek naar nieuwe kansen, of een professional die zijn carrière wil verrijken. Dit is jouw kans om te netwerken, leren en groeien.

Agenda Logistiek Live:

🗓️ 2024
📍 n.t.b.

Gratis toegang, geen aanmelding vereist. Ben jij erbij?

Voor wie is Logistiek Live?

  • Scholieren (12-16 jaar) die voor een belangrijke keuze staan
  • Ouders die hun kinderen willen ondersteunen bij hun loopbaanoriëntatie.
  • Studenten
  • Werkzoekenden op zoek naar nieuwe kansen
  • Professionals die hun horizon willen verbreden
  • HR-professionals, recruiters, directieleden en werkgevers binnen de logistieke sector.
  • Iedereen die nieuwsgierig is naar de dynamische wereld van logistiek.

Verwacht simulaties, games, demonstraties, quizzen, video’s en leuke gesprekken met professionals uit de sector. Ga in gesprek met een chauffeur om te horen hoe het dagelijkse leven in de logistiek eruitziet. Logistiek Live is jouw kans om de wereld van logistiek van dichtbij te ervaren en te ontdekken of/hoe deze bruisende sector jouw toekomst kan vormgeven.

Een greep uit de reacties:

“Een leuk en leerzaam event. We zijn er met 56 VMBO leerlingen geweest van De Marke uit Deventer.” – Bezoeker Logistiek Live 2023

“Een onvergetelijke dag, waar we met trots op terug mogen kijken. Een branche waar veel te beleven valt en zeker meer aandacht mag krijgen. Ik kijk in ieder geval nu alweer uit naar een nieuwe editie van #LogistiekLive.” – Bezoeker Logistiek Live 2023

“Het was een fantastische dag”- Partner Logistiek Live 2023

Deze logistieke werkgevers en opleidingen stonden op Logistiek Live 2023

Programma en aanmelden

De datum voor Logistiek Live 2024 is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van de tweede editie van Logistiek Live? Vul dan onderstaand formulier in. Heb je vragen over het event? Gebruik dan het opmerkingenveld.

Logistiek Live