Aantrekkelijk voor medewerkers

In de arbeidsmarkt van vandaag is het behouden en aantrekken van personeel van groot belang. Bied daarom je medewerkers meer vrijheid. Vrijheid om te kiezen hoe, waar en wanneer ze reizen en werken. Een uitgekiend mobiliteitsbeleid geeft je een voorsprong op de concurrent. Zo helpt werkgeluk jouw organisatie vooruit.

 

Medewerkers zijn op zoek naar de beste balans tussen werk en privé. Gemakkelijk en gezond woon-werkverkeer is daar een onderdeel van. Duurzame opties en keuzevrijheid in reizen kunnen hierbij helpen. Net als de mogelijkheid om hybride – dus deels thuis – te werken. Een slim beleid voor mobiliteit vergroot zo ook enorm je zoekgebied voor nieuwe medewerkers. En echt tevreden medewerkers zijn ambassadeur voor je bedrijf én blijven langer bij je werken

 

Een goed begin is het halve werk

Vrijheid van mobiliteit is een steeds belangrijkere arbeidsvoorwaarde. En echt tevreden medewerkers zijn ambassadeur voor je bedrijf én blijven langer bij je werken. Maar waar begin je? En hoe zet je concrete stappen?

Wil je ook (nog meer) tevreden medewerkers?

Ga dan voor slimme en duurzame mobiliteit. Maak snel een eerste analyse met de mobiliteitsscan. Ga met een handig actieplan aan de slag. Of boek op basis van praktische tips en quick wins zelf direct resultaten.

 

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80
  • Welke verhalen hebben werkgevers uit de regio?

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.