Zo Werkt Het

Als Slim en Schoon Reizen werken wij met andere regionale netwerken samen om werkgevers in hun regio te helpen om medewerkers flexibeler te laten werken en slimmer en duurzamer te laten reizen.

Dit platform heet Zo Werkt Het.

Op de website van Zo Werkt Het vind je veel informatie over duurzame mobiliteit. Bijvoorbeeld over het veranderen van mobiliteitsgedrag, het verduurzamen van mobiliteit in jouw organisatie en over fiscale mogelijkheden voor fietsstimulering.

Inspiratiegids Groen Onderweg

Zo Werkt Het heeft een uitgebreide inspiratiegids voor je opgesteld. In die inspiratiegids nemen ze je mee langs de uitdagingen en oplossingen in duurzame mobiliteit.

In deze gids vind je inspirerende verhalen van werkgevers die succesvolle stappen richting duurzame mobiliteit hebben gezet. Daarnaast krijg je praktische handvatten die gericht zijn op verschillende mobiliteitsthema’s, zodat zowel je organisatie als je medewerkers snel de voordelen van duurzame mobiliteit kunnen ervaren.

Laat je inspireren en ontdek welke stappen jij kunt zetten richting een duurzamere toekomst. Download de gids door op de afbeelding te klikken!

 

Een kijkje nemen op de website?

Op de hoogte blijven van onze evenementen en nieuwsitems? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat doen de koplopers in de Regio Stedendriehoek?