Cleaner & Greener: hét regionale doorpak-event voor logistiek en mobiliteit

12 april 2024

Op 12 juni vindt Cleaner en Greener plaats. Hét regionale doorpak-event voor logistiek en mobiliteit voor bedrijven en organisaties uit de Regio Stedendriehoek. Op locatie bij Witteveen+Bos komen bedrijven en organisaties tussen 13.00 uur en 17.00 uur samen om elkaar te inspireren op het gebied van duurzame, slimme mobiliteit en logistiek.

Doel van het evenement is dat bedrijven en organisaties elkaar inspireren om de regio bereikbaar en duurzaam houden.

Organisaties in de Regio Stedendriehoek hebben steeds meer uitdagingen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit & logistiek. Wegen slibben dicht, werkgevers hebben steeds meer oog voor duurzaamheid en kloppen hierover aan bij hun werkgever. Overheid, opdrachtgevers, klanten en partners vragen – en verplichten – organisaties steeds vaker om duurzaam en slim te werken.

Slim en Schoon Reizen, Witteveen+Bos, MKB Deventer, samen met Bedrijvenkring Apeldoorn, Logistics Overijssel & Joint Corridor Off-Road vinden het tijd om samen met ondernemers uit de Regio hierover in gesprek te gaan, elkaar te inspireren en te zoeken naar samenwerkingsverbanden om de Regio duurzaam en bereikbaar te houden.

Details volgen!

Wil je deelnemen? Hou dan deze site in de gaten. Het definitieve programma en aanmeldmogelijkheid volgen snel, maar zet 12 juni, 13.00 – 17.00 uur vast in je agenda! Details volgen snel.

 

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80