Logistiek Live 2023: Ontdekkingen, Ontmoetingen en Carrièrekansen

16 november 2023

Het NewTechPark in Apeldoorn was op 10 november het logistiek middelpunt van Regio Stedendriehoek. Logistiek Live trok ruim 200 belangstellenden die geïnteresseerd waren in de nieuwste innovaties, carrièrekansen en studiemogelijkheden.

Van heftruck tot VR simulatie
Logistiek Live bood de mogelijkheid de nieuwste innovaties op logistiek gebied te ontdekken, waardevolle contacten te leggen met andere professionals uit de logistieke sector en bij te praten met bestaande relaties. Meer dan 15 logistieke bedrijven gaven een inkijkje in de branche. Van heftrucks tot VR simulaties, het was een dag vol innovatie en inspiratie.

Een onvergetelijke ervaring
Dat het een geslaagde dag was blijkt ook uit de reacties op social media. ‘Een onvergetelijke dag, waar we met trots op terug mogen kijken. Een branche waar veel te beleven valt en zeker meer aandacht mag krijgen. Ik kijk in ieder geval nu alweer uit naar een nieuwe editie van #LogistiekLive.’ Ook een docent deelde zijn positieve indruk: ‘Een leuk en leerzaam event. We zijn er met 56 VMBO leerlingen geweest van De Marke uit Deventer.’ Dank aan alle bezoekers en onze partners die samen zorgden voor een mooie, sfeervolle dag.

Open dagen op 18 november 2023
Aanstaande zaterdag, 18 november, nodigen verschillende logistieke bedrijven in Apeldoorn en Deventer je uit om een kijkje achter de schermen te nemen tijdens de Logistiek Live open dagen. In Apeldoorn kun je een bezoek brengen aan bedrijven als Albert van de Scheur, Beekman Transport, Hanos Apeldoorn en Koninklijke Oosterberg. In Deventer openen Sligro Food Group, Van Opijnen en Vos Transport Group hun deuren. Laat je inspireren en ontdek of een carrière in de logistieke sector iets voor jou is.

 

Bekijk hier de aftermovie van Logistiek Live 2023

Meer weten?

Neem contact op

  • Soufiane Benslimane

    Logistiek Makelaar

    06 11 76 30 39
  • Meer nieuws

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.