Kom naar Cleaner & Greener – hét netwerkevent voor duurzame logistiek en mobiliteit!

16 oktober 2024

Je bent op woensdag 27 november van harte welkom tijdens Cleaner & Greener in het Go Ahead Eagles Stadion in Deventer. Cleaner & Greener is hét event voor inspiratie en concrete handvatten om werk te maken van duurzame logistiek en mobiliteit.

Cleaner & Greener is er speciaal voor werkgevers en professionals uit de Regio Stedendriehoek op het gebied van logistiek, HRM, facilitair, duurzaamheid en mobiliteit. Het is een initiatief van MKB Deventer, Witteveen + Bos, Slim en Schoon Reizen, Provincie Overijssel en Logistics Overijssel en Bedrijvenkring Apeldoorn. Deelname is gratis.

Ingrid Rog, van MKB Deventer: “Als ondernemer, werkgever of organisatie in de Regio Stedendriehoek ervaar je toenemende druk om je mobiliteit en logistiek te verduurzamen. Bijvoorbeeld door overheidsregels en voorwaarden vanuit opdrachtgevers of leveranciers. We zien dat veel van onze leden zich afvragen hoe ze dit moeten aanpakken.”

“Wij bieden je deze middag een hands-on programma gericht op concrete verbeterslagen voor personenmobiliteit én goederenlogistiek,” vult Martijn Engelberts van Witteveen+Bos aan. “Laat je inspireren en ontmoet professionals die dezelfde uitdagingen hebben als jij. Samen krijg je zaken voor elkaar, die afzonderlijk niet of zeer moeizaam bereikbaar zijn. Dus grijp de kans je netwerk uit te breiden en je kennis te vergroten.”

 

Wat kun je verwachten?

Het wordt een middag waarin inspiratie en samenwerking tussen organisaties en ondernemers centraal staan. Met een hands-on programma gericht op concrete verbeterslagen voor personenmobiliteit en goederenlogistiek.

 

Praktijkverhalen

Zo bieden we ondernemersverhalen uit de praktijk. Bijvoorbeeld van Jan Willem van Dop, directeur van Go Ahead Eagles over uitbreiding van het stadion en de gevolgen voor het mobiliteitsbeleid van de club. Of wat te denken van Marc Seesing, directeur Schotpoort Connect, over elektrificatie van vrachtvervoer.

De diepte in tijdens deelsessies

Vernieuwers uit de regio gaan met elkaar en jou in gesprek over de stand van zaken van duurzame logistiek en mobiliteit. Je kiest uit sessies over fietsbeleid, of sessies over deelmobiliteit. Werk je in de logistiek? Dan is de sessie schone en duurzame mobiliteit of die van modal shift interessant voor jou!

Mobiliteitsmarkt

De hele middag is er een mobiliteitsmarkt met meer dan 30 (!) bedrijven uit de regio die je verder helpen met jouw ambities op het gebied van duurzame mobiliteit en logistiek. Denk aan e-bikes, elektrische auto’s, waterstofvoertuigen, e-bakfietsen, fietsplannen, deelvervoer, carpooling, software en nog veel meer.

Inspiratie voor veranderkracht

En natuurlijk hebben we keynote speaker Maurice Beijk, rentmeester 2050, voor je. Hij maakt zijn statement ‘Groen = doen, met nadruk op DOEN!’

 

Programma

  • Je bent welkom vanaf 12.30 uur. We starten om 13.00 uur met het inhoudelijke programma.
  • Na duurzame presentaties van Jan Willem van Dop, directeur GAE en Maurice Beijk, Rentmeester 2050, gaan we uiteen in deelsessies voor mobiliteit en logistiek.
  • De mobiliteitssessies richten zich op fietsbeleid en deelmobiliteit: hoe geef je die vorm in jouw organisatie?
  • Tijdens de logistieksessies worden schone & duurzame mobiliteitsoplossingen en modal shift besproken.

Alle sessies staan in het teken van de praktijk en worden geleid door ondernemers en professionals uit de regio. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie, geleid door dagvoorzitter Cor Ottens.

Schrijf je in!

Werk maken van duurzame logistiek en mobiliteit doe je samen. Dus schrijf je vooral hier in voor Cleaner & Greener. We zien je graag op 27 november, vanaf 12.30 in het Go Ahead Eagles stadion in Deventer!

Gelijk aanmelden?

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80
  • 23 augustus 2024 Mobiliteitsmarkt Cleaner & Greener
    Maurice Beijk, Rentmeester2050, spreekt op Cleaner & Greener
    Maurice Beijk, Rentmeester2050, spreekt op 27 november op Cleaner & Greener.
    Cleaner & Greener