Training Hybride Werken: Module 2

Randvoorwaarden voor hybride werken

De online training bestaat uit 3 modules. Iedere module bestaat uit video’s met verdiepende kennis en uitleg over de opdracht. Ook vind je bij iedere module een invulbaar PDF werkboek met praktijkopdrachten.

Na deze training heb je een stap-voor-stap actieplan om hybride werken succesvol te implementeren of het bestaande beleid te verbeteren in jouw organisatie.

Wanneer je de eerste module van onze Online Training Hybride Werken met succes hebt afgerond, is het tijd om door te gaan naar module 2.

Wat staat je te wachten in de tweede module:

  • Hybride Werken en randvoorwaarden: We gaan dieper in op de essentiële voorwaarden voor een succesvolle hybride werkomgeving. Ontdek hoe je de juiste omstandigheden creëert voor productiviteit en harmonie op de werkvloer.
  • Hybride Werken en HR: Leer hoe HR-praktijken kunnen worden aangepast aan de uitdagingen van hybride werken en hoe je het welzijn en de betrokkenheid van je team kunt versterken.
  • Inventarisatie HR randvoorwaarden: We bieden praktische tools en tips om de HR-eisen voor hybride werken binnen jouw organisatie te identificeren en aan te pakken.
  • Hybride Werken en ICT / facilitair: Ontdek hoe je jouw ICT- en facilitaire systemen optimaliseert om hybride werkomgevingen te ondersteunen.
  • Inventarisatie ICT en facilitaire randvoorwaarden: We voorzien je van de tools om de huidige ICT- en facilitaire randvoorwaarden te evalueren en aan te passen aan de behoeften van hybride werken.

Aan de slag!
Dit deel van de training biedt nieuwe, diepere inzichten en praktische tips om hybride werken in jouw organisatie te verankeren. Wanneer je je aanmeldt krijg je toegang tot deze module met video’s en een werkboek. Meld je hier aan via het aanmeldformulier. Al klaar voor module 3? Klik hier. 

Gelijk aan de slag?

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80