Training Hybride Werken: Module 1

Stand van zaken hybride werken

De online training bestaat uit 3 modules. Iedere module bestaat uit video’s met verdiepende kennis en uitleg over de opdracht. Ook vind je bij iedere module een invulbaar PDF werkboek met praktijkopdrachten.

Na deze training heb je een stap-voor-stap actieplan om hybride werken succesvol te implementeren of het bestaande beleid te verbeteren in jouw organisatie.

Hybride werken is niet langer een trend, maar een blijvende verandering in de manier waarop we werken. Deze driedelige cursus is ontworpen om organisaties te helpen zich aan te passen aan de nieuwe realiteit van werk, waarbij jij vandaag de eerste stap zet.

Wat kun je verwachten in de eerste module:

  • Online Collegetour: Een inspirerende inleiding tot hybride werken en wat je kunt verwachten in deze training. 
  • Hybride Werken is een Blijvertje: Ontdek waarom hybride werken niet zomaar een tijdelijke trend is, maar een vast onderdeel van modern werkgeverschap. En hoe je jouw organisatie hier toekomstbestendig op inricht. 
  • Ervaringen met Hybride Werken: Leer van onze experts en cases van organisaties die succesvol zijn overgestapt naar hybride werken. 
  • Hybride Werken in Jouw Organisatie: Ontdek hoe je hybride werken kunt aanpassen aan de specifieke behoeften en cultuur van jouw organisatie. 

Aan de slag

Meld je aan voor module 1 via de aanmeldknop. Je ontvangt via de mail alle benodigde video’s en het handboek. In module 2 gaan we nog dieper in op hybride werken en hoe jouw organisatie er het maximale uit kan halen. Klaar voor module 2? Klik hier.

Gelijk aan de slag?

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80