Gezocht: Dé Groene Meters Werkgever van Nederland!

11 september 2024

And the award goes to…’ In een tijd waarin duurzaamheid hoog op de agenda staat, zoekt mobiliteitsplatform Zo Werkt Het naar innovatieve bedrijven die vooroplopen met hun groene mobiliteitsoplossingen. De Zo Werkt Het Award 2024 wordt dit jaar uitgereikt aan De Groene Meters Werkgever van Nederland, waarbij de meest creatieve, moedige en impactvolle mobiliteitsoplossingen op 26 november 2024 zullen worden bekroond. Vanaf vandaag kunnen bedrijven genomineerd worden.

Waarom meedoen?

Steeds meer organisaties verduurzamen hun mobiliteit, vanwege kostenbesparing, nieuwe wet- en regelgeving zoals de WPM, of vanuit MVO-oogpunt. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar biedt ook kansen om je innovatiekracht te tonen. De Zo Werkt Het Award 2024 beloont organisaties die bijzondere stappen zetten om groener te reizen: slimmer, minder en duurzamer. Iedere nominatie inspireert andere werkgevers om ook meer groene meters te maken.

Hoe werkt het?

Kans maken op deze titel is eenvoudig. Heeft je organisatie een creatieve, moedige of impactvolle oplossing waarvan je denkt: ‘Dit zouden we allemaal moeten doen’? Bijvoorbeeld samen filesporten, geen parkeerplaatsen meer óf verplicht thuiswerken op dinsdag en donderdag? Nomineer als medewerker of werkgever je organisatie en vertel kort hoe jullie groene meters maken. De jury, met onder andere een vertegenwoordiger van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, beoordeelt de inzendingen op creativiteit, impact en moed, ongeacht de grootte van het bedrijf.

Wat valt er te winnen?

Naast de eer en de titel van De Groene Meters Werkgever van Nederland, krijgen winnende organisaties landelijke media-aandacht voor hun innovatieve oplossingen. Daarnaast maken medewerkers die hun organisatie nomineren kans op een gloednieuwe e-bike, het perfecte vervoermiddel om zelf nog meer groene meters te maken!

Doe mee en nomineer vóór 25 oktober 2024

Bedrijven kunnen vanaf vandaag genomineerd worden. Dien je inzending vóór 25 oktober 2024 in via de campagnepagina van Zo Werkt Het en inspireer andere Nederlandse bedrijven ook om meer groene meters te maken. Op 26 november 2024 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Nomineer vóór 25 oktober 2024

Neem contact op

  • Arjan Keijzer

    Mobiliteitsregisseur

    06 24 12 88 80