Heel Nederland doet mee, jullie toch ook? Stimuleer je medewerkers om op de landelijke Fiets naar je werk dag 23 mei op de fiets naar het werk te gaan. 

Wil je weten welke voordelen fietsen en met name de e-bike heeft voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor de werkgeversbijeenkomst die Slim en Schoon Reizen organiseert op donderdagmiddag 23 mei. Diverse inspirerende sprekers vertellen over het stimuleren van vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers. Ook praten we je bij over de voordelen van de nieuwe belastingwetgeving 2020 voor werkgevers en werknemers. Daarnaast kun je je ter plekke intekenen voor onze nieuwe probeeractie waarmee uw medewerkers nog sneller naar het werk kunnen fietsen. En er staan diverse fietsen om zelf te testen en uit te proberen.

Nieuwe contacten met koplopers

De bijeenkomst biedt tevens de gelegenheid nieuwe contacten te leggen met koplopers in de regio. Dus ga met ons die middag het gesprek aan om ook jullie ambities voor slim en schoon reizen om te zetten in structureel duurzaam reisgedrag. Feit is dat we samen sterker staan en meer bereiken!

Noteer het vast in je agenda: 23 mei 15-17 uur

De uitnodiging met het programma ontvang je binnenkort. Alvast aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam en het aantal personen.

Ken je andere werkgevers voor wie dit evenement interessant is? Zet het breed uit in je netwerk en nodig hen uit door deze e-mail door te sturen.

Wanneer: donderdag 23 mei 2019, inloop vanaf 14.30 u, officiële programma 15.00 – 17.00 uur.

Waar: nog nader te bepalen

Kosten: geen

#Hoecleanreisjij?