Leuke, slimme acties. Voor jou, van Slim en Schoon Reizen.

Slimme apps, snel naar je bestemming

Slimme mobilisten gebruiken gadgets, tools en apps om op tijd en op een efficiënte manier op hun plaats van bestemming te komen. De smartphone of tablet speelt daarbij een grote rol. Slim en Schoon Reizen zet de handige apps op een rij. 

Deelauto's

Heb je slechts af en toe een auto nodig? Dan kan gedeeld autogebruik een slimme oplossing zijn. Gedeeld autogebruik komt erop neer dat jij of je werkgever een abonnement neemt bij een commerciële aanbieder (Greenwheels) of huurt van een particulier (MyWheels en SnappCar). Er zijn veel verhuurlocaties, dus er is altijd een autoin de buurt te vinden. Huren kan zeven dagen per week, 24 uur per dag via de website of telefonisch. Het voordeel van autodaten is dat je alleen voor de auto betaalt wanneer je hem gebruikt. Je bespaart op autobezit, parkeerruimte, parkeerkosten, autogebruik en auto-onderhoud. Kijk op www.deelauto.nl voor meer informatie over deelauto's.

Nog meer acties?

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van kortingsacties en andere acties? Geef jezelf dan op voor de nieuwsbrief van Slim Reizen Stedendriehoek