Mobiliteit is een breed en complex aandachtsgebied. Waar begin je? Hoe krijg je je medewerkers mee? En vooral: wat zijn de voordelen? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen. In de werkgeversbijeenkomsten gaan we aan de slag om het antwoord te vinden op deze vragen.

Event Duurzame Mobiliteit - 11 oktober 2018

Op donderdag 11 oktober organiseerde Slim en Schoon Reizen het Event Duurzame Mobiliteit in de Deventer Schouwburg. De middag trok zo’n 40 werkgevers uit de Cleantech Regio. Zij raakten geïnspireerd door aansprekende verhalen over slimme en schone mobiliteit: over succesvolle acties, innovatieve oplossingen, nieuwe manieren van samenwerken. Dat er in de Cleantech Regio veel gebeurt, is duidelijk. Dat er nog veel méér nodig is om de ambities en doelstellingen waar te maken, ook. Het event was dan ook een duidelijke oproep richting organisaties: kom allemaal in beweging voor betere bereikbaarheid en minder CO2-uitstoot in onze regio!

Meer weten? Lees hier het verslag!

Sfeerimpressies

Sfeerimpressie werkgeversbijeenkomst 19 januari 2017:

 

Verslagen

Bekijk hier de verslagen van vorige bijeenkomsten:

Presentaties

Bekijk hier de presentaties van afgelopen bijeenkomsten:

 

 plo8278 296x197  plo8245 298x199

 

Hebt u ideeën voor een volgende werkgeversbijeenkomst?
Neem contact op met Oscar Roelofs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook als u actuele, innovatieve oplossingen uit uw organisatie wilt delen.