Downloads:

maatregelen

De Mobiliteitskaart biedt ambitieuze bedrijven die graag een bijdrage willen leveren aan een schone en bereikbare regio 10 concrete maatregelen richting slimme en schone mobiliteit. Meld je aan, voer 5 (+1 bonus) van de 10 de mogelijkheden uit en krijg een tegemoetkoming tot wel 6.000 euro!

Wat is de Mobiliteitskaart Cleantech Regio?

Mkb-organisaties beschikken vaak niet over de capaciteit en kennis die nodig zijn om initiatieven te ontwikkelen op het gebied van slim en schoon reizen. De Mobiliteitskaart Cleantech Regio kan dan een uitkomst zijn.

Op de Mobiliteitskaart Cleantech Regio staan 10 maatregelen waarmee je bedrijf concrete stappen kan zetten richting slimme en schone mobiliteit. Denk aan het installeren van een elektrische laadpaal, het aanschaffen van NS Business Cards of het organiseren van een fiets-naar-je-werk-dag. Je kunt voor maximaal 5 van deze maatregelen een financiële tegemoetkoming aanvragen. Heb je 5 maatregelen succesvol uitgevoerd? Dan mag je een aanvraag doen voor een eigen idee.

Voor wie is de Mobiliteitskaart bedoeld?

De subsidie is bedoeld voor mkb-bedrijven in de Cleantech Regio. Dit zijn bedrijven die niet meer dan 250 medewerkers in dienst hebben en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro (of een jaarlijks balanstotaal van 43 miljoen euro) laten zien.

Hoe hoog is de financiële tegemoetkoming?

De bijdrage ligt tussen de 100 en 1.000 euro per maatregel, afhankelijk van de grootte van de organisatie. Met de Mobiliteitskaart Cleantech Regio kun je aanspraak maken op minimaal 600 en maximaal 6.000 euro. Daarmee realiseren we samen met jou concrete maatregelen om de regio schoon én bereikbaar te houden. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Hoe vraag ik de Mobiliteitskaart Cleantech Regio en de bijdrage aan?

  • Meld je aan bij Elske van de Fliert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vermeld in deze mail:
    • In de onderwerpregel: Aanvraag Mobiliteitskaart Cleantech Regio voor [NAAM BEDRIJF]
    • Naam, e-mailadres en telefoonnummer van je contactpersoon
  • Als je je aanmeldt voor de Mobiliteitskaart, nemen we je e-mailadres op in onze mailinglist. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van acties, evenementen en nieuws. 
  • Binnen twee weken ontvang je een officiële bevestiging van deelname. Je krijgt van ons ook een aanvraagformulier voor de financiële tegemoetkoming en de naam en gegevens van je contactpersoon binnen Slim en Schoon Reizen.
  • Zodra je deelname is bevestigd, kan je de maatregelen uitvoeren. Bij vragen kan je contact opnemen met je contactpersoon.
  • Nadat je bedrijf de maatregelen heeft uitgevoerd, kan je de tegemoetkoming aanvragen. Het team Slim en Schoon Reizen beoordeelt je aanvraag. Binnen twee weken hoor je of je in aanmerking komt voor de tegemoetkoming. En wat je kunt doen als je het niet eens bent met de beslissing

Waar kan ik terecht met vragen?

Wil je meer weten over de Mobiliteitskaart Cleantech Regio, de financiële tegemoetkoming of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Elske van de Fliert.

T 06 186 90 896
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.