Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Slim ondernemen

Netwerk Schone Mobiliteit

Elkaar inspireren, kennis delen en samenwerken aan een leefbare regio. Dat is de kracht van het netwerk. Zet je handtekening onder de Verklaring Schone Mobiliteit en sluit je ook aan! Als netwerkpartner profiteer je als eerste van alle voordelen.

Meer informatie:

Enthousiast geworden? Vul het ondertekeningsdocument in met drie concrete maatregelen en/of neem contact op met onze mobiliteitsregisseur Oscar Roelofs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Succesboom

De succesboom van de werkgevers in de regio op het gebied van schone mobiliteit

Bomen halen CO2 uit de lucht. Net als de duurzame maatregelen van werkgevers. Elke maatregel is een succes op zich en verdient aandacht en waardering. De verhalen van deze successen tekenen we op: elk groen blaadje staat voor de succesvolle acties van een werkgever die ervoor zorgt dat onze Cleantech Regio schoner én bereikbaarder wordt. Een plek waar het fijn werken en leven is.

De ambitie is om 44 kiloton CO2 uit het mobiliteitssysteem te halen. Elk blaadje draagt daar aan bij én inspireert anderen om óók duurzame ambities tot mooie successen te maken. Deze boom leeft en groeit. Én toont de successen waar wij samen elke dag aan werken.

Wat is jouw succes?

Deel je duurzame successen met ons en ook jouw organisatie wordt een mooi, groen blad aan onze boom. Zo werken wij blad voor blad aan een groene boom vol met duurzame acties van bedrijven in de Cleantech Regio!

succesboom