Publicaties:

1

Geloof jij in een bereikbare en duurzame regio? Wil jij je, samen met andere ondernemers in de Cleantech Regio, sterk maken voor slimme en schone mobiliteit? Sluit je dan aan bij het Mobiliteitsnetwerk Cleantech Regio en onderteken de verklaring!

Het Mobiliteitsnetwerk Cleantech Regio bestaat uit organisaties die een actieve bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de bereikbaarheid én het terugdringen van de CO2-uitstoot in onze regio. Van Tauw tot de Belastingdienst, van 500-plus-bedrijf tot mkb-onderneming: elke organisatie die zich wil committeren aan schone en slimme mobiliteit, kan deelnemen. Daarvoor ondertekenen organisaties de Verklaring Schone Mobiliteit Cleantech Regio. De eerste handtekeningen zijn al gezet, maar we willen het netwerk verder versterken. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld initiatieven op het gebied van waterstofauto’s verder stimuleren. En zo zijn er allerlei projecten. Iets voor jouw organisatie? Meld je aan bij Oscar Roelofs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)! 

Sluit je aan bij het Mobiliteitsnetwerk Cleantech Regio

Binnen het Mobiliteitsnetwerk Cleantech Regio zorgen we er met elkaar voor dat we als regio in 2030 vooroplopen in de energietransitie. Van de deelnemende bedrijven vragen we dan ook het volgende:

  • Onderschrijf de ambities en doelstellingen van de Cleantech Regio.
  • Onderschrijf de doelstellingen en aanpak van het programma Slimme en Schone Mobiliteit.
  • Neem actief deel aan het programma, de acties en de community.
  • Investeer in redelijkheid en billijkheid door actief deel te nemen aan acties.
  • Stimuleer medewerkers tot slimmer en schoner reis-en rijgedrag,
  • Activeer collega-bedrijven en werkgevers.
  • Help mee het programma door te ontwikkelen.
  • Lever een bijdrage. Van mkb-organisaties vragen we €100,-, van grote bedrijven/organisaties €250,-

Enthousiast geworden? Vul het ondertekeningsdocument in met drie concrete maatregelen en/of neem contact op met onze mobiliteitsregisseur Oscar Roelofs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze bedrijven hebben inmiddels hun handtekening gezet: 

 Achmea  Carinova Circulus Berkel 
 Gelre ziekenhuizen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Ieder1
 MKB Deventer  Tauw  VOS
 WitteveenBos    H4 groep