Slim goederenvervoer betekent ook betere dienstverlening in termen van efficiëntie, betrouwbaarheid en kosten. Onze logistiek makelaar Freek Boele adviseert organisaties in de Cleantech Regio hier graag over!

Ook slim goederenvervoer draagt bij aan minder vertraging in de spits. Freek Boele, met een achtergrond in (duurzame) logistiek en stedelijke distributie, geeft hier vorm aan. “Goederenvervoer vereist een specifieke aanpak”, vertelt hij. “De dynamiek bij bedrijven is volstrekt anders dan die van particulieren. Je hebt te maken met afspraken en contracten, opdrachtgevers, klanten en meer rollen en belangen van beslissers, planners, chauffeurs en overheid. Complex en boeiend.”

Slimme logistiek

Boele zoekt kansrijke projecten die voordelen opleveren voor bedrijven in termen van kosten, service en duurzaamheid en die bovendien voor spitsmijdingen zorgen. Daarbij valt te denken aan bundeling van stromen, slimme stadsdistributie, meer vervoer over water en samenwerking in de keten. Zie je kansen voor slimme logistiek in uw bedrijf? Neem dan contact op met Freek.

Samenwerken aan succes

Freek heeft als logistiek makelaar ruime ervaring met logistiek binnen bedrijven, onder meer vanuit Lean and Green en EVO. Hij werkt nauw samen met logistieke makelaars in de regio’s Zwolle-Kampen en Twente, vertegenwoordigers van de betrokken gemeenten, de provincie Gelderland, de provincie Overijssel, verladersorganisatie EVO en vervoerdersorganisatie TLN. En uiteraard met het team van Slim en Schoon Reizen. “Ik hoop samen met alle partijen veel mooie initiatieven te initiëren”, aldus Boele. Enkele voorbeelden van mooie, succesvolle projecten leest u op deze pagina.

Meer weten?

Wil je meer weten of heeft u zelf een goed voorstel? Neem contact op met Freek Boele:

  • 06-19437335
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.