Links:
Man op e-bike

Medewerkers van bedrijven op Ecofactorij, De Mars en Kloosterlanden kunnen een week lang gratis een e-bike of speed pedelec proberen.

Medewerkers die naar het werk fietsen voelen zich fitter, melden zich minder vaak ziek en zijn productiever. Bovendien scheelt het reiskosten en dragen ze een steentje bij aan een schone en bereikbare regio.

Toolkit voor werkgevers

Ben je werkgever op Ecofactorij (Apeldoorn), De Mars (Zutphen) of Kloosterlanden (Deventer) en wil je het fietsen in het woon-werkverkeer stimuleren? Breng de e-bike probeerweken dan onder de aandacht bij je medewerkers met onze communicatietoolkit. De toolkit kun je op korte termijn op deze pagina downloaden.

Hoe werkt het?

  • Medewerkers kunnen zich aanmelden via het reserveringssysteem: vul het formulier in en kies een geschikte week
  • Haal de e-bike of speed pedelec aan het begin van de probeerweek op bij de fietsenwinkel, die krijgt bericht van je komst.
  • Je bent de hele week verzekerd bij pech onderweg, diefstal en beschadiging.
  • Lever aan het einde van de week de fiets weer in.
  • Let op! Je kunt slecht één keer met de probeeractie meedoen.

Spelregels

  • Je werkt op één van de bedrijventerreinen: Ecofactorij in Apeldoorn, De Mars in Zutphen of Kloosterlanden in Deventer
  • Je hebt het instructiefilmpje bekeken voor het veilig gebruiken van de e-bike/speed pedelec
  • Voor het gebruik van een speed pedelec heb je een bromfiets- of autorijbewijs nodig. Een helm is verplicht en krijg je te leen van de fietsenleverancier.

Lokale fietsenwinkels

We werken voor deze probeeractie samen met lokale fietsenwinkels, zo goed mogelijk verspreid door de regio. Het ophaalpunt is dus nooit ver weg. De volgende winkels zijn aangesloten bij de probeeractie:

Contact

Ondervind je problemen of heb je vragen? Neem dan contact op met de supportdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over het verduurzamen van je woon-werkverkeer kun je contact opnemen met Slim en Schoon Reizen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.