Downloads:

Veel bedrijven die de overstap maken naar elektrisch rijden hebben vragen over het laden van de voertuigen. Welke type laadpalen zijn er? Waar moet ik op letten bij het realiseren van laadpunten? Wat zijn de kosten? Deze startgids van RVO Nederland helpt je op weg.

Voor wie is deze startgids?

Deze startgids is bedoeld voor bedrijven die elektrisch (willen) rijden en ondersteuning zoeken bij het realiseren van geschikte laadoplossingen bij de eigen bedrijfslocatie. Dat kan gaan om zowel huurlocaties als eigen terrein. De gids is bestemd voor bedrijven die de eerste stappen naar elektrisch zeten, en voor degenen die aan het opschalen zijn naar een grotere hoeveelheid laadpunten. Tenslote is de gids gericht op bedrijven met eigen wagenpark of lease-voertuigen en op logistieke bedrijven met een eigen vloot.

Vragen bij verduurzaming?

Ben je bezig met het verduurzamen van de mobiliteit van je bedrijf? En heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze mobiliteitsregisseur Oscar Roelofs. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel Oscar op 06 52 44 21 12.