Heb je al een wagenpark en ben je benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van (zakelijk) autodelen? Hier bieden we je een handig overzicht van de mogelijkheden.

Maak je wagenpark deelbaar

Door (een deel van) je wagenpark ‘deelbaar’ te maken, kunnen je medewerkers gebruik maken van je bestaande vloot. Zo heb je minder auto’s nodig en bespaar je dus al snel kosten.
WeGo

Zet poolauto’s in

Poolauto’s kunnen een uitkomst zijn als je medewerkers afspraken buiten de deur hebben. Zeker als de locatie slecht met het OV te bereiken is of wanneer er meerdere mensen meegaan naar dezelfde afspraak.

Oude leaseauto als poolauto inzetten

Je oude leaseauto kan een vervelende kostenpost worden, bijvoorbeeld bij afkoop. Deze stilstaande auto’s inzetten als poolauto is dan een slimme oplossing. Ook kun je de auto delen met bedrijven in de buurt. Zo beperk je het verlies én creëer je wellicht goodwill bij buurbedrijven.

Deelplatform ParkFlyRent

Tijdelijk extra capaciteit

Als je regelmatig extra capaciteit nodig hebt in je vloot, kun je overwegen om dit met een flexibele constructie op te vangen. Greenwheels biedt aantrekkelijke abonnementen voor zakelijke gebruikers. De auto’s van Greenwheels zijn toegankelijk met een NS Business Card.