• Slim en Schoon Reizen

Wat is handiger? Het bezit van een auto of een auto die voor je klaarstaat als je hem nodig hebt? Met 100% elektrisch vervoer van Amber ben je altijd mobiel.

Car2go is ‘s werelds eerste flexibele carsharing-dienst zonder verplichtingen.

Staan je leaseauto’s vaak uren ongebruikt op het parkeerterrein? En gaan veel medewerkers met eigen vervoer naar hun zakelijke afspraken? Met de deelauto’s van Athlon Car2Use zet je je leaseauto’s efficiënter in en help je ook medewerkers zonder arbeidsvoorwaardelijke leaseauto.

emovia is jouw startpunt voor elektrisch rijden. Want emovia  geeft je antwoord op elke vraag die je hebt over elektrisch rijden. Bovendien zorgt emovia er met proefritten en roadshows voor, dat je elektrisch rijden écht kunt gaan beleven! 

GoodMoovs maakt elektrische (deel)voertuigen gemakkelijk, betrouwbaar en snel toegankelijk via de smartphone. Wij willen dat mensen daadwerkelijk elektrische deelmobiliteit gaan gebruiken en stimuleren gedragsverandering.

Of je nu soms, regelmatig of vaak een auto nodig hebt, bij Greenwheels heb je de keuze. Er is altijd een passend zakelijk abonnement.

D2Go is een lokaal initiatief voor zakelijk autodelen en mobiliteit. Bij D2Go staan duurzaamheid, MVO, werkgelegenheid en service voorop. Stap dus ook in bij D2Go!

Parkeren moeilijk of duur? Met Mobeazy carsharing beschik je over een auto op jouw locatie en betaal je alleen bij gebruik. Slim, goedkoop en makkelijk te gebruiken via de App. Mobeazy draait om flexible mobility, dus ook (elektrische) fietsen en scooters kunnen via de app aangeboden worden. 

OnzeAuto zet samen met jou het delen van elektrische auto's op de kaart. Duurzaam, comfortabel en besparend.

Heb je ook het gevoel dat uw mobiliteit slimmer kan? Meer inzicht, minder kosten? Meer gemak, minder parkeerdruk? Stapp.in maakt het mogelijk door middel van 'autodelen'.

Wisselwagen biedt dé leasewagen voor iedereen.