Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

Slim ondernemen

Ben je ondernemer/werkgever en wil je aan de slag met slimme en schone mobiliteit? Team Slim en Schoon Reizen van de Cleantech Regio helpt je daar graag bij. Ons aanbod bestaat uit praktische oplossingen en advies op maat waarmee jouw investeringen dubbel en dwars lonen. Slim ondernemen noemen we dat! Samen werken we aan de duurzame doelstellingen van je bedrijf. #Hoecleanreisjij?

Lees meer...

Lees meer...

Downloads:
  • Factsheet: Bied een fietsregeling aan

AFBEELDING WEB factsheet bijtelling fiets

Meer medewerkers op de fiets, dat heeft veel voordelen. Fietsen kost veel organisaties minder geld, zorgt voor fitter personeel én verkleint de CO2-voetafdruk van je organisatie. En vanaf 1 januari 2020 geldt ook nog eens een eenvoudigere bijtellingsregeling voor medewerkers met een fiets van de zaak. Genoeg redenen dus om je medewerkers een fietsregeling aan te bieden. Is een fietsplan ook interessant voor jouw bedrijf?

Meer informatie: Bel of mail Elske van de Fliert voor gratis advies: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-186 908 96.

Geïnteresseerd in duurzame logistiek? Probeer bijvoorbeeld een week lang gratis een vrachtfiets of e-bestelbus. Daarna krijg je een bijdrage in de kosten als je tot aanschaf of lease overgaat! Ook ontvang je een bijdrage als je overstapt naar een fietskoerierservice. Dat is pas slim vervoeren!

Geen vervoersmiddel is zo duurzaam als de fiets. Met een inspirerende fietsclinic, demomiddag of een activerende e-bike-probeerweek stimuleer je je medewerkers om vaker de fiets te pakken. Wij helpen je graag aan de opzet én aan de bouwstenen voor een in-company stimuleringscampagne. Bijvoorbeeld op de Fiets-naar-je-werkdag (23 mei) en gedurende de Fietsmaand in september.

Hoe slim en schoon reizen je medewerkers dagelijks van en naar het werk? Met de gratis mobiliteitsscan krijg je inzicht in het reisgedrag van je medewerkers. Zo zie je snel en overzichtelijk welke winsten er voor jouw bedrijf te behalen zijn!

Hoe maak je medewerkers enthousiast voor slimme en schone mobiliteit? Slim en Schoon Reizen helpt je graag, met een bijzondere en effectieve aanpak. In ons ambassadeursprogramma ga je met je medewerkers aan de slag in workshops door ons begeleid.

Meer informatie: Meer weten over het ambassadeursprogramma? Neem contact op met:  Elske van de Fliert, Inspirator duurzame mobiliteit T. 06 - 186 90 896 E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen met jou als werkgever bekijken we hoe je ander reisgedrag kunt stimuleren. Hoe maak je de overstap naar schone brandstoffen (elektrisch rijden)? En welke schone logistieke oplossingen kunnen we in jouw organisatie toepassen? We begeleiden jou en je bedrijf er graag bij. Eigen ideeën voor slimme mobiliteit moedigen we hiermee graag aan!

Werkzaamheden A1: flexwerken ipv file!
De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A1. Om de verkeershinder te beperken, gaan Slim en Schoon Reizen en Rijkwaterstaat inzicht geven in de beschikbare flexwerkplekken op het A1 Oost traject Apeldoorn-Azelo. Liever ergens een uur flexwerken dan een uur in de file, toch?!

Mobiliteit is een breed en complex aandachtsgebied. Waar begin je? Hoe krijg je je medewerkers mee? En vooral: wat zijn de voordelen? Vragen waar veel ondernemers mee worstelen. In de werkgeversbijeenkomsten gaan we aan de slag om het antwoord te vinden op deze vragen.

Samen sta je sterker en krijg je meer voor elkaar. Wil je samenwerken aan schone mobiliteit? Wij helpen en faciliteren duurzame projecten. Ingenieursbureau Tauw startte bijvoorbeeld een project met waterstofvoertuigen en de gemeente Deventer een project met elektrische deelauto’s.

Als bedrijf dat oog heeft voor duurzame mobiliteit in de regio kun je slim gebruikmaken van het programma Slim en Schoon Reizen. We hebben een groot mediabereik en zoeken geregeld de pers op. Daarbij geven we jouw bedrijf graag het podium. Hoe clean reis jij? Laat het ons weten!

Als werkgever wil je weten wat slim werken en reizen je organisatie oplevert. Terecht. Een opsomming van de voordelen. Het draait hierbij om het reisgedrag van je werknemers, de bereikbaarheid van uw organisatie, kosten, gemak voor én de gezondheid van je medewerkers. Onze inzet daarbij is vertrouwd samenwerken en op zoek gaan naar gezamenlijke quick-wins.