Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

Slim ondernemen

Ben je ondernemer/werkgever en wil je aan de slag met slimme en schone mobiliteit? Team Slim en Schoon Reizen van de Cleantech Regio helpt je daar graag bij. Ons aanbod bestaat uit praktische oplossingen en advies op maat waarmee jouw investeringen dubbel en dwars lonen. Slim schakelen noemen we dat. Samen werken we aan de duurzame doelstellingen van je bedrijf.#Hoecleanreisjij?

Lees meer...

Lees meer...

Meer informatie: Bel of mail Elske van de Fliert voor gratis advies: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-186 908 96.

Geïnteresseerd in duurzame logistiek? Probeer bijvoorbeeld een week lang gratis een vrachtfiets of e-bestelbus. Daarna krijg je een bijdrage in de kosten als je tot aanschaf of lease overgaat! Ook ontvang je een bijdrage als je overstapt naar een fietskoerierservice. Dat is pas slim vervoeren!

Geen vervoersmiddel is zo duurzaam als de fiets. Met een inspirerende fietsclinic, demomiddag of een activerende e-bike-probeerweek stimuleer je je medewerkers om vaker de fiets te pakken. Wij helpen je graag aan de opzet én aan de bouwstenen voor een in-company stimuleringscampagne. Bijvoorbeeld op de Fiets-naar-je-werkdag (23 mei) en gedurende de Fietsmaand in september.

Meer informatie: Meer weten over het ambassadeursprogramma? Neem contact op met:  Elske van de Fliert, Inspirator duurzame mobiliteit T. 06 - 186 90 896 E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen met jou als werkgever bekijken we hoe je ander reisgedrag kunt stimuleren. Hoe maak je de overstap naar schone brandstoffen (elektrisch rijden)? En welke schone logistieke oplossingen kunnen we in jouw organisatie toepassen? We begeleiden jou en je bedrijf er graag bij. Eigen ideeën voor slimme mobiliteit moedigen we hiermee graag aan!

Samen sta je sterker en krijg je meer voor elkaar. Wil je samenwerken aan schone mobiliteit? Wij helpen en faciliteren duurzame projecten. Ingenieursbureau Tauw startte bijvoorbeeld een project met waterstofvoertuigen en de gemeente Deventer een project met elektrische deelauto’s.

Als bedrijf dat oog heeft voor duurzame mobiliteit in de regio kun je slim gebruikmaken van het programma Slim en Schoon Reizen. We hebben een groot mediabereik en zoeken geregeld de pers op. Daarbij geven we jouw bedrijf graag het podium. Hoe clean reis jij? Laat het ons weten!