Aanmelden:
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Thuiswerken

Hoe leg je vast wie van je medewerkers wanneer thuiswerkt? En als ze wel naar werk of kantoor moeten, hoe houd je ze dan uit de file? Hoe zit het precies met het faciliteren van de thuiswerkplek? En hoe borg je als werkgever een gezonde balans tussen werk en privé? In een thuiswerkplan komen al die factoren samen. Maar: hoe maak je zo’n thuiswerkplan?

Dimence Groep en SILS delen graag hun thuiswerkplan

Veel werkgevers hebben niet de kennis en expertise in huis om een goed thuiswerkplan te maken. Daarom helpen we je graag een beetje op weg. Tijdens ons webinar ‘hoe maak je een thuiswerkplan’ op donderdag 8 april van 13.00 tot 14.00 uur vertellen Dimence Groep en SILS hoe zij dit hebben aangepakt. En welke keuzes zij hebben gemaakt in hun thuiswerkplan. We gaan ook in op de juridische aspecten, hoe het zit met Arbo en beveiliging. Er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen.

In het tweede deel van het webinar gaan we verder in op de voucherregeling. We leggen je uit hoe de voucherregeling werkt, aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe je de regeling kunt aanvragen.

Praktische informatie

Wat: webinar ‘Hoe maak je een thuiswerkplan?’
Wanneer:
donderdag 8 april van 13.00 tot 14.00 uur
Waar: online, via Teams

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor dit webinar? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een aanmeldbevestiging en - later - een link waarmee je kunt deelnemen aan het webinar.

Programma

13.00 uur            Welkom en opening
13.05 uur            Ervaringsverhalen: SILS en Dimence Groep
13.30 uur            Voucherregeling Thuiswerkplan
13.40 uur            Vraag & Antwoord
13.55 uur            Afsluiting

Wil je nu al aan de slag met slimme en schone mobiliteit?

Neem dan contact op met Arjan Keijzer, onze mobiliteitsregisseur:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 24 12 88 80