Links:

Werkgevers en ondernemers gaan voor duurzaamheid, slimmer werken en kosten besparen. Ook als het gaat om hun eigen mobiliteit. Hoe? Ontdek het op ons webinar op donderdag 20 januari 2022 van 12.30 tot 14.30 uur. Online via Teams.

Centraal staat de vraag: hoe kun je je elektrische wagenpark verder opschalen of kosteneffectief uitbreiden? Van aanschaf EV-auto tot aanleg laadinfra en eigen opwek.

Klaar voor de toekomst

In deze fysieke bijeenkomst stomen we je in 2 uurtjes klaar voor de toekomst. Met het oog op de aankomende normerende regeling voor mobiliteit en CO2-footprint is het zaak om tijdig in actie te komen. Wil je weten wat er op je afkomt? Hoe je daar vandaag mee aan de slag kan? Leren van succesvolle ervaringen van collega-ondernemers? En meteen gebruik maken van aantrekkelijke acties? 

Meld je aan voor de mkb-sessie op donderdag 20 januari 2022 13.00 uur.

PROGRAMMA

  • Opening door Oscar Roelofs
  • Hoe krijg je inzicht in elektrisch vervoer & slimme laadinfra?
    Krijg snel inzicht in de kansen van elektrisch vervoer en (slimme) laadinfra bij jouw organisatie met een EV-scan. Met een inspirerende casus uit de regio.
  • Nieuwe normerende regeling om verduurzaming van mobiliteit af te dwingen
    Wat staat jouw organisatie te wachten en wanneer wordt de regeling verwacht?
  • Wat kunnen Slim en Schoon Reizen, Cleantech Regio, provincies en gemeenten voor jouw organisatie betekenen?

 

Aanmelden webinar 20 januari 2022

Voer uw naam in
Vul de naam van je organisatie in.
Voer een geldig e-mail adres in
Invalid Input

 

Lukt het aanmelden niet of gaat er iets mis? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.