Uitnodiging web-event Zero Emissie Stadslogistiek Gelderland

Wat gaat er veranderen op het gebied van stadslogistiek en wat betekent dit bijvoorbeeld voor logistieke bedrijven? Donderdag 24 juni 2021 om 16.00 uur organiseren Provincie Gelderland en Logistics Valley hierover het gratis webinar ‘Stap in Zero Emissie Stadslogistiek – Gelderland’. Diverse gasten vertellen over subsidiemogelijkheden en delen hun ervaringen rond stadslogistiek.

Nederlandse binnensteden moeten gezonder, groener en klimaatneutraal worden. Vanaf 2025 mogen bestelauto’s en vrachtauto’s met verbrandingsmotor diverse binnensteden niet meer in. Dat geldt straks ook voor o.a. Arnhem, Nijmegen, Ede en Apeldoorn. Wat betekent dit concreet voor jou, als ondernemer? Hoe bevoorraad je straks je winkel als er alleen maar duurzaam vervoer mag komen? Hoe kan ik als installateur de CV-ketel bij een bewoner in de binnenstad repareren? Hoe controleer ik de brandblussers in de horeca? Welke subsidies zijn er beschikbaar? Zijn er wel genoeg laadpalen straks? En welke andere hobbels zijn er nog te nemen?

Programma

Gespreksleider van het webinar Frits Lintmeijer (oud-wethouder Utrecht) praat tijdens een uur durende uitzending met een aantal wethouders over de gevolgen van zero emissie zones stadslogistiek voor hun stad. Bedrijven delen hun ervaringen over zero emissie stadslogistiek. En de logistiek makelaars van ons programma Slim & Schoon Onderweg Mark Luikens en Christiaan Zweers informeren je over de subsidiemogelijkheden voor verduurzaming.

  • Donderdag 24 juni
  • 16.00 -17.00 uur

Zet de link alvast in je agenda:
https://vimeo.com/event/963703

Aanmelden

Laat per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten of je deel wilt nemen aan dit webinar. Je kunt dan ook alvast je vraag stellen zodat we daar tijdens de uitzending antwoord op kunnen geven. Bovendien ontvang je dan achteraf nog informatie, handige linkjes en het antwoord op vragen die misschien niet aan bod zijn gekomen.

Nu alvast meer lezen over de voordelen van slimme en duurzame logistiek kan natuurlijk ook.

Tot de 24e juni om 16:00 uur.