Inwoners van Twello die zin hebben in een pizza of broodje döner kunnen hun maaltijd nu duurzaam laten thuisbezorgen. Horecazaak FM Döner heeft onlangs via de vrachtfietsactie van Cleantech Regio een vrachtfiets aangeschaft. Een slimme zet van ondernemer Zekai Koyuncu!

Fiets vervangt bezorgauto

Zekai Koyuncu maakte voor de aanschaf van de vrachtfiets gebruik van de actie van Cleantech Regio, waarbij de aanschaf tot 50% gesubsidieerd wordt. De fiets vervangt een van de twee bezorgauto’s van FM Döner. De verwachting is dat dagelijks meer dan 10 bestellingen met de vrachtfiets kunnen worden afgeleverd. Dat scheelt niet alleen in de uitstoot, FM Döner levert ook een bijdrage aan de bereikbaarheid en leefbaarheid in Twello.

Meedoen kan tot 1 juli

Burgemeester Jos Penninx van de gemeente Voorst overhandigde de fiets eind mei aan Zekai Koyuncu. De horecabaas is de vijfde ondernemer in de regio die profiteert van de actie. Ook interesse in zo’n mooie Ebike4Delivery of een andere vrachtfiets? De vrachtfietsactie van Cleantech Regio loopt nog tot 1 juli!