Links:

Aanmelden via www.zutphenenergie.nl/inschrijven

Sfeerimpressie experience day 2021

Benieuwd naar de voordelen van een elektrische bestelbus? Op de parkeerplaats van FC Zutphen kun je op zaterdag 18 juni meer dan 15 elektrische bestelauto’s bekijken en vergelijken. Of maak een mini-proefrit en ervaar het elektrisch rijden zelf! Ondernemers kunnen zich aanmelden via zutphenenergie.nl

Omslagpunt

Nu veel binnensteden binnen afzienbare tijd ‘op slot’ gaan voor bestelauto’s met een verbrandingsmotor, gaan ondernemers zich breder oriënteren. De nieuwprijs van een elektrische bus is op het eerste oog stevig, maar door subsidies, lage onderhoudskosten en lagere ‘brandstofkosten’ is de total cost of ownership (TCO) vrijwel gelijk aan die van een reguliere bus. Zo blijkt uit recent onderzoek naar elektrisch goederenvervoer .

Door een groeiend aanbod aan modellen, toegenomen actieradius, verbeterde laadinfra-structuur en groeiende bewustzijn bij klanten en publiek, is voor steeds meer ondernemers het omslagpunt bereikt. Nu deze randvoorwaarden zijn verbeterd, is de tijd rijp voor een grootschalig evenement.

Ervaar het zelf

Tijdens de Experience Day kunnen bezoekers hun hart ophalen aan een breed assortiment van elektrische bestelauto’s en personenauto’s. Bijna alle merken zijn vertegenwoordigd. Lokale dealers stellen hun auto’s beschikbaar zodat iedereen ze kan bekijken, vergelijken én erin rijden.

Belangstellenden die zich van tevoren inschrijven zijn verzekerd van een mini-proefrit. Op de dag zelf zijn er ook nog mogelijkheden, maar vol is vol! Dubbel interessant is het als er ook interesse is voor een elektrische personenauto. Ook daarvoor kan worden ingeschreven op de website.

De ‘Experience Day’ is van 09.45 tot 16.00 uur aan de Meijerinkweg 1 in Zutphen. Toegang is geheel gratis. Aanmelden kan via www.zutphenenergie.nl/inschrijven

Bron: bestelauto.nl