Highspeedbike probeeractie

Maak gratis kennis met de highspeedbike! Ga tijdens en na corona verantwoord, vitaal en duurzaam naar je werk. Meld je bedrijf snel aan en ervaar de voordelen!

Je medewerkers mogen inmiddels (deels) weer naar het werk komen. Het woon-werkverkeer komt daardoor in rap tempo weer op gang. Maar na een periode van thuiswerken, zit niemand erop te wachten om weer in de file aan te sluiten, toch?

Bied je medewerkers een duurzaam, veilig en vitaal alternatief voor de auto. Meld je snel aan voor de higspeedbike probeeractie!

Wat houdt de highspeedbike probeeractie in?

  • Jouw bedrijf krijgt gratis gedurende een afgesproken periode de beschikking over een highspeedbike.
  • Elke medewerker die meedoet gebruikt de highspeedbike als alternatief vervoermiddel voor het woon-werkverkeer. Hij/zij laat de auto minstens twee dagen in één week staan.
  • Eén highspeedbike gedurende één week proberen = 1 probeeractie. We bepalen vooraf hoeveel probeeracties er voor jouw bedrijf beschikbaar zijn.
  • Jij bepaalt wie van je medewerkers mee mogen doen en hoeveel probeeracties je per medewerker in wilt zetten.
  • Elke medewerker die meedoet aan de probeeractie vult na afloop een online evaluatie in.

Wil je ook een highspeedbike probeeractie inzetten onder je medewerkers? Meld je dan snel aan. Let op: vol = vol, dus wees er snel bij! 

Aanmelden highspeedbike probeeractie

Vul uw naam in
Vul de naam van uw organisatie in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul uw telefoonnummer in

Velden met een * zijn verplicht.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen? Of lukt het aanmelden via het formulier niet goed? Stuur dan een mail met je gegevens en je vraag of opmerking naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.