Links:
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan de slag met slimme en schone mobiliteit? We kijken graag samen naar jouw wensen en behoeften. En de mogelijkheden om je daar gratis en vrijblijvend bij te helpen. Meld je aan voor de Werksessie Slimme en Schone Mobiliteit op dinsdag 21 juni van 11.00 tot 13.00 uur in De Gasfabriek in Deventer. Er staat tijdens de sessie een heerlijke lunch voor je klaar.

Jouw bedrijf is aan de slag met slimme en schone mobiliteit. Misschien ben je daar al behoorlijk ver mee, of zoek je nog naar een manier die bij jouw organisatie past. De komende jaren ligt er een grote opgave voor jou als werkgever in de omschakeling naar slim en schoon reizen. Ons programma Slim en Schoon Reizen wil bedrijven in de Cleantech Regio daar zo goed mogelijk bij ondersteunen. Waar heb jij als werkgever of ondernemer behoefte aan, als het gaat om slimme en schone mobiliteit?

Wat gaan we doen?

Met de spreekwoordelijke benen op tafel willen we graag in ca. 1,5 uur over verschillende facetten van slimme en schone mobiliteit het gesprek met je aangaan. Thema’s die daarbij aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe reizen je werknemers nu?
  • Hoe zit het met het overige vervoer in je bedrijf?
  • Ben je goed voorbereid op de aankomende normerende regeling?
  • Zie je graag meer acties op het bedrijventerrein waar u gevestigd bent?
  • (Hoe) Ben je geholpen met een laagdrempelig aanspreekpunt in de regio voor slim en schoon reizen?
  • Kun je hulp gebruiken bij een losse actie, zoals het promoten van de fiets? Of ben je juist gericht op het structureel veranderen van het reisgedrag van medewerkers, bijvoorbeeld met effectief beleid?

Tijdens deze sessie geven we u de kans om uw ideeën met ons te delen en deze te matchen met het aanbod vanuit de Cleantech Regio.

Praktische informatie

Wat?                           Werksessie Slimme en Schone Mobiliteit met lunch

Wanneer?                   Dinsdag 21 juni van 11.00 tot 13.00 uur

Voor wie?                    Ondernemers en werkgevers in de Cleantech Regio

Aanmelden

Meld je uiterlijk donderdag 16 juni aan bij communicatieadviseur Justin Muis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef bij je aanmelding aan:

- … of er specifieke thema’s/onderwerpen zijn waar je graag met ons over in gesprek gaat

- … of je dieetwensen of allergieën hebt, waar we bij de lunch rekenen mee moeten houden.