Hoe houden we logistiek Nederland in beweging? En hoe kunnen we tegelijkertijd werken aan een schonere leefomgeving? In de sector Transport en Logistiek zijn dat belangrijke, actuele vragen. Het antwoord? LNG!

Liquefied Natural Gas (LNG) is op dit moment dé brandstof voor de sector Transport en Logistiek: schoon, betaalbaar en breed verkrijgbaar. Binnenkort ook voor het eerst in de Cleantech Regio!

Wat is LNG? Hoe interessant is LNG voor jouw organisatie? Wat kost het en wat levert het je op? Om je te overtuigen van de voordelen, nodigen we je graag uit voor:

 

LNG informatiesessie

Wanneer: 10 oktober 2019 van 13.30 tot 17.00 uur

WaarSunweb, A1 Bedrijvenpark, Deventer

Toegang: Gratis

 

Op A1 Bedrijvenpark Deventer wordt een LNG tankstation gerealiseerd. We zien LNG als schone en zuinige tussenstap naar volledig emissieloos rijden en LNG is geschikt voor vrachtwagens. De bijeenkomst is kleinschalig en specifiek gericht op het informeren van verladers en transporteurs over de mogelijkheden en de moeilijkheden.

Cleantech Regio schetst hoe dit past in het bredere plaatje, PitPoint vertelt hoe het tankstation eruit komt te zien, andere ondernemers vertellen over hun ervaringen en truckleveranciers laten zien welke modellen er beschikbaar zijn. Ook kun je tijdens dit event met een VR-bril ervaren hoe LNG tanken in zijn werk gaat.

Samen met onze partner PitPoint en enkele ervaren LNG-transporteurs vertellen we je álles over praktische zaken, rijden op LNG én het toekomstige LNG-station op Bedrijvenpark A1 in Deventer. Houd 10 oktober dus vrij in je agenda! Verzekerd zijn van een plek? Meld je snel aan!

Aanmelden

Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een getal in.

Maak een keuze