Wil je weten welke voordelen fietsen en met name de e-bike heeft voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor de werkgeversbijeenkomst die Slim en Schoon Reizen organiseert op donderdagmiddag 23 mei.

Diverse inspirerende sprekers, onder wie oud-wielrenner Henk Lubberding, vertellen over het stimuleren van vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers. Ook praten we je bij over de nieuwe mogelijkheden met de Fiets van de Zaak. Daarnaast kun je je ter plekke intekenen voor onze nieuwe probeeractie waarmee je medewerkers nog sneller naar het werk kunnen fietsen. En er staan diverse fietsen om zelf te testen en uit te proberen!

Wanneer: donderdag 23 mei 2019 vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur
Waar: Cleantech Center in Pakhuis Noorderhaven, Noorderhavenstraat 49, 7202 DD Zutphen
Kosten: geen

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Programma

14.30  

Inloop 

15.00

Welkom en doel bijeenkomst, Oscar Roelofs, mobiliteitsregisseur 

15.15

Politie zet haar ambities neer: 24% van de medewerkers op de fiets 

15.30

De tussenstand: ontwikkelingen vanuit Slim en Schoon Reizen 

Programma Slim & Schoon Reizen 2019-2021, Arjan Brink

Koplopers, successen en het Netwerk Schone Mobiliteit, Oscar Roelofs

Fietsstimulering: nieuwe mogelijkheden met de Fiets van de Zaak: 7% bijtelling, Elske van de Fliert

16.00

Hoe schoner en slimmer reizen?

Laurens Potter, controller van VDR Bouwgroep vertelt over de workshop van de Cleantech Regio over Schoner en Slimmer Reizen. Deze sessies met medewerkers leverden verrassend duurzame en goed uitvoerbare ideeën op: van slimmer omgaan met vergaderingen op diverse locaties, tot het wagenpark verder te verduurzamen en fietsen naar het werk aantrekkelijker te maken. Luister en laat je inspireren!

 16.15

Laat je inspireren door oud-wielrenner Henk Lubberding!
Henk Lubberding staat bij velen op het netvlies als de hard werkende meesterknecht, die kilometers lang op kop reed. In een razend tempo op weg naar de finish, rijdend voor zijn ploegmaten. Als echte fietsliefhebber prikkelt Lubberding de forens om eens in de week met de fiets naar het werk te gaan. Hoe blijf je slim fit als je de fiets pakt? Hoe maak je de overstap naar een e-bike? Laat je inspireren!

16.30

Demonstratie high speed e-bike probeeractie: Beleef de sensatie van het snelle fietsen met de Fietsen van Stenis, samen met Henk Lubberding
Nu heb je de kans om zelf eens een high speed e-bike uit te proberen! En stimuleer je medewerkers om een week gratis aan deze actie deel te nemen! Fietsen van Stenis uit Zutphen levert de e-bikes. Je kunt je meteen aanmelden voor deelname aan de actie. 

17.00

Fietsclinic en gelegenheid tot netwerken
Heb je interesse om aansluitend 1 tot 1,5 uur mee te fietsen als clinic, onder leiding van Henk Lubberding? Geef bij je aanmelding aan of je mee fietst!

 

#Hoecleanreisjij?