Op donderdag 19 mei is het de nationale Fiets naar je Werk Dag. Hét moment om de auto te laten staan en te genieten van alle voordelen die fietsen je brengt. Veel werkgevers in Deventer, Apeldoorn en Zutphen doen al mee. Kom in beweging en fiets mee!

Zo’n 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties in heel Nederland doen mee met de Fiets naar je Werk Dag. Op 19 mei laten hun medewerkers de auto een dagje thuis en stappen lekker op de fiets. Dat is gezond, duurzaam en een fijne start en afsluiting van je werkdag!

Spoor je medewerkers aan

Wil jij als werkgevers je werknemers ook in beweging zetten? Fitte medewerkers zitten beter in hun vel, zijn productiever, melden zich minder vaak zien en dragen bij aan een gezond arbeidsklimaat. En het is ook nog eens stukken duurzamer dan met de auto naar je werk te reizen.

Om je op weg te helpen voor 19 mei 2022, bieden we je een communicatiepakketje op maat. Informeer ernaar bij onze communicatieadviseur Justin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel hem op 06 13 17 13 25.