Postillion hotel Deventer

Werk je in de zorg of welzijn? En staat slimme duurzame personenmobiliteit of logistiek op je agenda? Kom dan naar het Atelier ‘Zorg in beweging’ en laat je inspireren door collega's en experts. Verken samen de mogelijkheden en zet stappen om personenmobiliteit of logistiek te verduurzamen!

Wanneer:          Woensdag 16 oktober 2019 van 14.00 tot 17.00 uur

Waar:                Postillonhotel Deventer

Kosten:             Geen

 

Doel Atelier ‘Zorg in beweging’

Neem kennis van ervaring van succesvolle initiatieven elders en start zelf projecten in de zorg op het gebied van welzijn, personenmobiliteit en logistiek. Of help anderen daarbij. Het gaat vooral om maatregelen die leiden tot lagere CO2-uitstoot, verkeersdruk en vervoerskosten en verbetering van leefklimaat, gezondheid en welzijn.

Globaal programma

  • Deuren open en koffie is klaar
  • Hoofdspreker Prof dr. Nico L.U. van Meeteren, Executive Director Top Sector Life Sciences & Health
  • 3 x 3 parallelsessies met de thema’s logistiek, personenmobiliteit en welzijn
    o.a. Artificial Intelligence toepassing in de zorglogistiek, slimme local-to-local leveringen, wijkproject Social Hub / Buur & Zo, duurzaam bewegen in de wijk, bereikbaarheid van ziekenhuizen, demo workshop "circular business design track" in de zorg
  • Atelier-sessie Werk aan de winkel
    Elkaar helpen met praktische problemen en uitdagingen door ter plekke oplossingen te bedenken
  • Netwerken tijdens een hapje en drankje

Deelnemers

We verwachten 70-100 collega’s werkzaam bij Cure en Care organisaties, leveranciers, (logistieke) dienstverleners, overheden, welzijnsorganisaties, start-ups en mobiliteitsbedrijven.

Je ontvangt binnenkort de definitieve uitnodiging. Deelname is gratis. Zet atlier 'Zorg in beweging' alvast in je agenda, of meld je direct aan! 

Aanmelden >>