Downloads:

Brochure: De Veluwe laadt je op

Opladen elektrische auto.

Ben je recreatieondernemer op de Veluwe? En wil je je klanten optimaal faciliteren als het gaat om elektrisch rijden? Profiteer van de groepsaankoop van elektrische laadpalen en meld je aan!

Elektrisch rijden zit in een versnelling. In juni 2019 rijden er al meer dan 150.000 elektrische auto’s in Nederland. Dit aantal stijgt hard. Als Veluwse recreatieondernemer kun je je klanten optimaal faciliteren door ze laadinfrastructuur aan te bieden. Recreatieondernemers op de Veluwe slaan de handen ineen met een groepsaankoop. Zo is de aankoop van laadpalen financieel voordelig én organisatorisch een stuk aantrekkelijker. Wil je meer weten? In de brochure ‘De Veluwe laadt je op…’ vind je alle informatie handig op een rij.

Hoe doe je mee?

Tot 6 september 2019 kun je je aanmelden voor de groepsaankoop. Het VeluweTeam van Veluweop1 selecteert daarna een marktpartij die het beste aanbod heeft. Vanaf 1 november 2019 kun je het modelcontract tekenen met de gekozen marktpartij en vanaf december zullen de eerste laadpalen worden geplaatst. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van EVConsult.