Logistiek in de korte keten

Op dinsdag 16 maart 2021 brengen we Agri & Food en logistiek samen tijdens het online event 'Logistiek in de korte keten'. Partijen in de korte keten van streekproducten zetten veel stappen om hun producten af te zetten, maar vaak staan ze voor logistieke uitdagingen.

Hoe kun je logistiek in de korte keten beter en slimmer organiseren? Samen brengen we in kaart hoe Agri & Food en logistiek hun krachten kunnen bundelen. Meld je aan (inschrijving gesloten) voor Logistiek in de korte keten.

Voor wie is dit online event?

Ben jij als ondernemer of organisatie actief in de zorg, consumentenmarkt, retail/supermarkt of horeca? Dan is dit event iets voor jou. Het event richt zich op de sectoren Agri & Food en logistiek in Cleantech Regio, Regio Zwolle en provincie Overijssel.

Programma

15.15 uur - Online inloop
15.30 uur - Start event
15.35 uur - Plenaire sessie sprekers
16.05 uur - Deelsessies zorg, consument, supermarkt/retail & horeca
16.35 uur - Plenaire terugkoppeling
16.45 uur - Einde event

Sprekers

Experts en praktijkdeskundigen delen hun kennis om logistiek in de korte keten beter en slimmer te organiseren. Daarnaast haken diverse sprekers aan bij de deelsessies om met deelnemers verder te praten.

Mark Frederiks 

Mark Frederiks is eigenaar van Local2Local en medeoprichter van Taskforce Korte Keten. Hij is al jaren actief in de korte keten en kent als geen ander de (logistieke) uitdagingen van ondernemers, overheden en andere partijen.

Irene Prinsen-Bruins

Irene Prinsen-Bruins is mede-eigenaar van Erf1 Zuivel en agro-diëtist. Ze kent de zorg van binnenuit en vindt goede voeding in ziekenhuizen en zorgcentra heel belangrijk. Hoe regel je dat in een korte keten? Welke (logistieke) eisen gelden in de zorg?

Hans Kok

Hans Kok is eigenaar van de Jumbo Hans Kok in Deventer. Verder is hij in de Cleantech Regio betrokken bij een project met de gemeente Deventer, producenten en supermarkten om een nieuw lokaal merk in de markt te zetten. Hans deelt zijn ervaringen.

Janco Heida

Janco Heida heeft als medeoprichter en eigenaar van De Streekboer elke dag te maken met logistiek in de korte keten. De Streekboer brengt gebruikers en makers van eerlijk voedsel bij elkaar in Friesland en Groningen. Welke kansen en uitdagingen ziet Janco?

Muhanad Alsalhi

Muhanad Alsalhi is medeoprichter en eigenaar van VersTrade. Dit is een platform dat producent en afnemer met elkaar verbindt. Ook de logistiek regelt VersTrade. Hoe verloopt dit in de praktijk? Hoe kom je tot een succesvolle samenwerking?

Aanmelden

Het event is op dinsdag 16 maart 2021. De inloop begint om 15.15 uur. We starten om 15.30 uur met het programma en eindigen om 16.45 uur. Deelname aan het event is kosteloos. Meld je hier aan (inschrijving gesloten) voor dit online event. Een dag voor het event ontvang je per e-mail een link waarmee je toegang krijgt.

Samenwerking

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over logistiek in de korte keten. Daarom hebben provincie Overijssel, Cleantech Regio en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen geslagen voor dit event.