Op 23 en 26 september komt Slim en Schoon Reizen naar je toe!

Klimaatakkoorden, de energietransitie, lokaal beleid over duurzame mobiliteit én niet te vergeten: de consument. Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en slimme en schone mobiliteit gaan hard. Om de aantrekkelijkheid van de regio én met name de bedrijventerreinen hoog te houden, is het van belang om óók aan te haken. Niets doen is allang geen optie meer. Maar hoe pak je die ontwikkelingen op? Waar begin je?

Het programma Slim en Schoon Reizen van Cleantech Regio helpt en komt bij je langs.

  • Op maandag 23 september bezoeken wij van 10.00 – 13.00 uur bedrijventerrein De Mars met ons expertteam.
  • Op donderdag 26 september van 10.00 - 13.00 uur doen we bedrijventerrein Heerde aan. 

Welke stappen kun jij als werkgever zetten richting duurzaam reizen? Hoe neem je je medewerkers daarin mee? Zijn er subsidies waar je voor in aanmerking komt? Wij helpen je er graag mee. Én we hebben een leuke verrassing voor je in petto. Helemaal gratis.

“Dankzij de Cleantech Regio konden we laadpalen realiseren, medewerkers inspireren, informeren en activeren én kunnen medewerkers met een opgeladen fiets naar huis!”
Laurens Potters - Bouwbedrijf VDR

Ruim 100 bedrijven zoals bouwbedrijf VDR, Tauw, Politie Oost-Nederland en VOS Transport profiteren al van wat de Cleantech Regio regionale ondernemers te bieden heeft op het gebied van slim en schoon reizen. Jij ook?