Festival Duurzame Mobiliteit

Duurzaam is het nieuwe normaal. In de mobiliteitssector krijgen duurzame alternatieven daarom steeds meer voet aan de grond. Er kan al heel veel! Van elektrisch rijden en duurzame energiedragers tot slimme combinaties in transport of het delen van vervoer. Ook data is niet meer weg te denken als basis voor duurzame mobiliteit. Hoe en waar kun je straks (snel)laden? Delen we straks alle mobiliteit? Hoe zien de logistieke hubs er straks uit?

Op het Festival Duurzame Mobiliteit, georganiseerd door het ministerie van I&W, Rijkswaterstaat en RVO, ervaar je wat er vandaag de dag gebeurt, krijg je inzicht in de nieuwste trends en ga je actief aan de slag met nieuwe mogelijkheden en kansen. Welke ontwikkelingen zie jij?

Wat: Festival Duurzame Mobiliteit
Wanneer: dinsdag 1 oktober van 11.00 tot 19.00 uur
Waar: Rijtuigenloods in Amersfoort

Aanmelden

Reserveer 1 oktober in ieder geval alvast in je agenda of meld je direct hier aan. Graag tot ziens op 1 oktober in de Rijtuigenloods!

Netwerk Schone Mobiliteit

Ben je ondernemer in de Cleantech Regio en wil je concrete stappen maken richting slimme en schone mobiliteit? Meld je dan aan voor het Netwerk Schone Mobiliteit. Elkaar inspireren, kennis delen en samenwerken aan een leefbare regio. Dat is de kracht van het netwerk. Als netwerkpartner profiteer je als eerste van alle voordelen. Meer informatie vind je op slimschoonreizen.nl/slim-ondernemen/netwerk-schone-mobiliteit