Downloads:

Folder ROV Alle medewerkers veilig op weg

Verkeersveiligheid is belangrijk. Wij willen immers allemaal dat onze medewerkers veilig thuiskomen en niet betrokken raken bij ongevallen. Daarbij is eigen verantwoordelijkheid cruciaal. Door met focus te rijden, neem je veilig deel aan het verkeer. 

Focus betekent geen onnodige afleiding van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Ga ongestoord onderweg. Rij MONO en rij ook zonder invloed van alcohol, drugs of rijgevaarlijke medicijnen. In opdracht van het ROV Oost-Nederland helpt Veilig Verkeer Nederland (VVN) werkgevers in Oost-Nederland om hun medewerkers veiliger te laten rijden.

De verkeersveiligheidscampagnes www.wijrijdenmono.nl en www.rijdenzonderinvloed.nl hebben verschillende acties die u als werkgever eenvoudig kunt inzetten om de verkeersveiligheid van uw medewerkers te bevorderen. Is verkeersveiligheid nog niet opgenomen in het beleid van uw bedrijf? Ook daar geven we graag advies over. Meer informatie vindt u in bijgaande folder of u kunt contact opnemen met Jan Hommes van Veilig Verkeer Nederland via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 - 21 28 73 82.