Roy van Verseveld met motor en highspeedbike

Duurzaam reizen van huis naar werk en weer terug. Roy van Verseveld van VOS Transport B.V. nam de proef op de som op de highspeedbike. “Het was een hele ervaring onderweg, zo door het stadsverkeer naar buiten de bebouwde kom en dan fris en fruitig aankomen op het werk. Dit smaakt naar meer!”

Het goede voorbeeld

Van Verseveld liet zijn ‘sportbike’ motorfiets staan en stapte over op de highspeedbike. Een duurzamer en vitaler alternatief. “Mijn collega’s hadden de highspeedbikes al op de proef gesteld. Zij waren zo positief, dat moest ik ook gaan proberen” vertelt Van Verseveld, manager customer service bij het Deventer transportbedrijf.

“Met de highspeedbike ben ik iets langer onderweg. Maar het verschil valt heel erg mee en daarnaast ben je lekker in beweging. Het heeft me in ieder geval gestimuleerd om te kijken hoe we ons woon-werkverkeer verder kunnen verduurzamen.”

Deelnemers uit alle windrichtingen

Vanuit Apeldoorn, Twello, Beekbergen, Eerbeek en zelfs Zeewolde fietsten de deelnemers van de probeeractie naar hun werk. Wie op de highspeedbike een beetje doortrapt, kan tot wel 45 km/u halen. Dat maakt het vervoermiddel een heel geschikt alternatief voor woon-werkritten tussen de 15 en 45 kilometer. Na het werk vlot naar huis? Daar heb je de auto (of motor) niet voor nodig.

Medewerkers VOS Transport highspeedbike

Foto: Ook medewerkers Tom Overmars en Joost Bekius van VOS Transport probeerden de highspeedbike voor hun woon-werkverkeer.

Highspeedbike blijkt een blijvertje

De highspeedbike is goed bevallen en blijkt een blijvertje: er komt waarschijnlijk een ‘fiets van de zaak’ die medewerkers in roulatie kunnen gebruiken voor hun zakelijke afspraken. Al met al een geslaagde probeeractie bij Vos Transport B.V. met een volbracht doel: het stimuleren van slim en schoon reizen.

Probeer ook gratis een highspeedbike

Wil je met jouw bedrijf ook gratis een highspeedbike uittesten? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer weten over de voorwaarden? Lees dan verder op: https://slimschoonreizen.nl/slim-reizen/van-plan-om-een-e-bike-te-kopen-hier-moet-je-op-letten