Heel Deventer fietst tijdens de Deventer Fietsweek van 22 tot en met 28 oktober. De fietsweek is de start van het project ‘365 dagen fietsen’, waarbij Deventer – samen met andere steden in de provincie – Overijssel wil laten doorgroeien tot de bakermat van het fietsen. De doelstelling is duidelijk: jong en oud op recreatieve en sportieve wijze verbinden door de fiets.

 

Werkgevers en inwoners, jong en oud; voor elke doelgroep is er wel een activiteit op maat. Zo bezoeken Sportbedrijf Deventer en het promoteam van Slim & Snel werkgevers om hun medewerkers te verleiden voortaan met de fiets naar het werk te komen. Maar ook zijn er bijvoorbeeld wielrenclinics voor jongeren en een ladies ride op verschillende niveaus. Naast de start van de Fietsweek van Deventer zal op 22 oktober ook de Immer Weiter brug worden geopend. De brug is vernoemd naar de Immer Weiter fietsclub die 145 jaar geleden is ontstaan in Deventer en bij de oprichting de eerste fietsclub van Nederland was.

Wil je dat we jouw organisatie bezoeken om de Slim & Snel campagne te promoten? Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vol = vol). Meer weten over de Fietsweek? Kijk op www.fietsweekdeventer.nl