Joost Arends van Fietskoerier Deventer en Ivan Hrabinsky van Broodbode Deventer vloggen over de vrachtfietsactie: zij zijn enthousiast! Wil jij ook zo’n mooie elektrische vrachtfiets? Grijp nu nog je kans om er eentje te proberen!

De vrachtfietsactie van Cleantech Regio is inmiddels beëindigd.

Ondernemers die dagelijks pakketjes of andere zaken met een (vracht)auto of busje door de stad vervoeren kunnen zich nu nog aanmelden voor het proberen van een vrachtfiets. Je hebt deze snelle krachtpatser voor transport dan een week tot je beschikking. Besteed je het fietsen liever uit? Probeer dan een week lang een fietskoerier uit voor maximaal 8 ritten.

Wanneer de vrachtfiets bevalt kun je deze aantrekkelijk kopen of leasen met een subsidie van €1500 via Profile Riesewijk Deventer. Kies je liever voor de fietskoerier? Dan kun je tot €1500 subsidie krijgen voor het maken van de overstap naar deze koeriersdienst.

Je kunt je tot 1 mei aanmelden voor de probeerweek in de Cleantech Regio, daarna verplaatsen de fietsen naar regio Twente. De subsidie voor een vrachtfiets of overstap naar een fietskoerier is tot 1 juli aan te vragen.