Links:

Fietsen naar je werk heeft veel voordelen, voor je medewerker én voor jou als werkgever. We helpen je daar graag bij. Ben je werkgever op De Mars, Kloosterlanden of Ecofactorij? En wil jij je medewerkers stimuleren om vaker te fietsen? Onderneem actie en vul de enquête in!

Wie regelmatig fietst voelt zich fitter en dat zorgt voor minder verzuim. Ook heb je minder reiskosten, draagt fietsen bij aan een duurzaam en sportief imago en aan een goede bereikbaarheid van je bedrijfslocatie. Met een fietscampagne op De Mars, Kloosterlanden en Ecofactorij verleiden we medewerkers om de auto eens te laten staan en vaker de fiets naar het werk te pakken. En om dat goede gedrag ook vast te houden.

Packagedeal Fiets

Onder de Packagedeal Fiets zorgen we samen met jou als werkgever voor de randvoorwaarden: Cleantech Regio werkt aan de fietsinfra, jij aan de fietsfaciliteiten op het werk. Het enige wat je medewerker hoeft te doen is lekker op de fiets naar het werk gaan. Vul onze enquête in, geef aan hoe we jou als werkgever kunnen ondersteunen en onderneem actie!

Vul de enquête in >