Links:
  • Meedoen? En gevestigd op De Mars in Zutphen, Kloosterlanden in Deventer of Ecofactorij in Apeldoorn? Meld je dan snel aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Download de flyer (PDF)

Fiets samen met je collega’s tussen 19 mei en 20 juni zoveel mogelijk kilometers bij elkaar. Het bedrijf met gemiddeld de meeste fietskilometers wint een jaarabonnement op Ring-Ring. Jij doet toch ook mee?

Waarom meedoen?

Fietsen naar je werk heeft veel voordelen. Je komt fris aan op je werk, je verliest geen kostbare tijd in de file en je hebt voor je werkdag begint je dagelijkse beweging al gehad. Mooi meegenomen: je draagt ook nog eens je steentje bij aan een schoner milieu én het bespaart veel geld. Door mee te doen aan de Ring-Ring Fietscompetitie neem je het samen met je collega’s een maand lang op tegen andere bedrijven uit Cleantech Regio. Het bedrijf dat gemiddeld de meeste kilometers heeft gefietst wint een jaarabonnement op Ring-Ring*.

Krijg jij de meeste collega’s op de fiets? Het bedrijf met de meeste deelnemers wint ook nog eens een voucher van €500 voor een (regionaal) goed doel naar keuze. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Ring-Ring: de fietsapp voor je medewerkers

Ring-Ring koppelt je fietskilometers meteen aan verschillende voordelen . Zo zie je in de app hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel CO2 je hebt bespaard. Onze fietscompetitie hebben we samen met Ring-Ring opgezet. Win je de competitie? Dan win je als bedrijf een jaarabonnement op de app.

Wat moet je hiervoor doen?

Meld je (bedrijf) aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt van ons een communicatiepakket om de competitie bij jouw medewerkers onder de aandacht te brengen. Deelnemende medewerkers downloaden de Ring-Ring app en sluiten zich aan bij de Cleantech Regio-pool. De instructie hiervoor ontvang je bij je aanmelding. Vervolgens fiets je tussen 19 mei en 20 juni zo vaak zoveel mogelijk naar het werk. Zo simpel is het!

Voorwaarden

  • Het bedrijf waar je voor werkt is gevestigd op De Mars in Zutphen, Kloosterlanden in Deventer of Ecofactorij in Apeldoorn
  • We benaderen jou, je collega of je leidinggevende voor een kort interview over je ervaringen
  • Je geeft van tevoren door voor welk goede doel jij en je collega's eventueel de voucher willen inzetten. 

 

*Het winnende bedrijf ontvangt een bijdrage aan een jaarabonnement op Ring-Ring voor maximaal 50 medewerkers.